• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    VXP: Jo uznávám moje blbost, sem si neuvědomil že v pondělí je svátek. A rozhodilo mě že v plánovanejch operacích sou platby na prosinec už 12. (pátek a 14. je neděle) a jak sem si
    A jak sem koukal do trvalejch pladeb tak sem si rozklik změnu a tam se mě objevilo přednastavený od 14.xx do 14.xx což mě nějak rozhodilo uplně.

Jicméně kromě tý boty v plánvanejch operací je to OK
    takže se mažu.
    VXP
    VXP --- ---
    PISTA1: 17. je pondeli, tak posilaji v patek aby to tam v pondeli urcite bylo?
    ADITU
    ADITU --- ---
    DRAGON: teď se mi taky zadařilo, jen je to strašně pomalé.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADITU: ja se tam ted prishlasil po patnacti minutach.
    ADITU
    ADITU --- ---
    resp. chybová hláška "Chyba, operace již byla povedena" :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: ja ne, netusis prosim, jak to tam dostat? prolezl sem uplne vsechno
    ADITU
    ADITU --- ---
    DRAGON: zatim ne. kolečko při přihlašování se točí a točí, ale výsledek nula nula nic...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    uz se tam nekdo muzete pripojit? ja absolutne bez sance. to snad neni mozny, zrovna kdyz potrebuju rozeslat platby.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: Akce se nezdařila. Zkuste to prosím znovu. Pokud chyba přetrvává, kontaktujte mLinku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nyni mam bankovnictvi neskutecne pomale az nepouzitelne...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    vzhledem k tomu, že blokace může být max 14 dní, přijde mi, že absence filtru "nezaúčtované" není až taková tragédie.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já to teda vidím v normálních transkacích, v historii. jen je ve sloupci nalevo od názvu transakce ikonka karty se zámečkem - a na hover se ukazuje "nezaúčtované"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, takze opravdu musite do historie, pak kliknout na "Změnit zobrazení" a az pod tim na "Blokace a nezaúčtované transakce"? tohle opravdu neni normalni, ten produkt nemohl projit testingem...
    jak muzou bejt proboha Blokace pod menu "Změnit zobrazení"? mBanko pls...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas muzete me nekdo navest, kde v bankovnictvi vidim blokace (castky zaplacene kartou, ktere jeste nebyly zprocesovany)? nikde to tam nemuzu najit, asi sem uplne slepy. dekuji
    DYNK
    DYNK --- ---
    Coz je mimochodem dementni nazev - mel jsem nejakou dobu za to, ze to pole je poznamka pro me, takze par lidem prisly platby se zajimavou zpravou:))
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    PETER_PAN: jo, to je ono.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Kde zadam v jednorazove platbe "zprava pro prijemce" ? Vidim tam jenom "popis" - je to to stejne ?
    PULKA
    PULKA --- ---
    NTR23: díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nevíte, jestli při založení mKonto Business lze ještě uzavřít tu zvýhodněnou smlouvu s Vodafonem na telefon? asi za 600 Kč, nikdo to tam nemůžu najít. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam