• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LD_DRTH: mezinárodní platbu je možné poslat jako SEPA nebo SWIFT převod. SEPA je zdarma, SWIFT nikoli. viz:

http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik/osobni-finance/sazebnik_aktualni.pdf

bod 1.2.2. vs. bod 1.2.3.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    ahoj, chcem sa spytat ako to je s medzinarodnym prevodom - mBank Slovensko - mBank CR, peniaze odisli aj prisli, ale na internete sa pise, ze je platba bez polatku a rozdiel mezi odoslanymi eurami a prijatymi CZK je 280,- czk. Ako teda funguju poplatky pre prevode?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zdar, uz druhý krát sa pokúšam založit mB. účet online. avšak maximálne sa dostavam k vyplneniu osobných údajov,, pri zadávaní typu dokladu totožnosti mi nedáva možnožnosť vybrať typ dokladu. to je volaký momentálny error, alebo mi čosi uniká? dik
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a ten komentar tam? ze nekdo ma "sporici ucet s 4%". to je co za produkt. nemusi mit u toho na cele vytetovane logo banky? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GOR: a taky jak moc :-)
    GOR
    GOR --- ---
    CASTER: njn, nebyla otazka jestli, ale kdy...
    CASTER
    CASTER --- ---
    Změna úrokových sazeb :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,530,zmena-urokovych-sazeb.html
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AXTHEB: ...a pak si pamatuj, jaký blábol jsi kam napsal :D (nedávno jsem se takhle snažil vzpomenout při dobývání se do HP účtu)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CASTER: Proto, samozrejme, na otazku "Jake je rodne prijmeni matky" nesmis mit odpoved skutecne rodne prijmeni matky.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Tak vyreseno, i kdyz jsem ted ponekud nervozni, ze na prevzeti uctu staci zrejme ukrast mobil a znat RC a rodne prijmeni matky.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Kurva, zablokoval jsem si internetovy bankovnictvi (zkurvenej caps lock). Obnovi se to po case samo, nebo fakt musim na mLinku? Tam jsem nevolal snad jeste nikdy, takze buhvi jestli ten kod dam. Co jeste muzu delat? :/
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    BUNDA: je to karta k mkontu. Na mlince mi bylo receno, ze se jedna o chybu systemu, mela mi prijit skutecne karta bezkontaktni. Takze si zase pockam.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANICHQA: k jakému účtu? Pokud se nic nezměnilo tak emax a kreditka kontaktní a mKonto bezkontaktní, pokud si předem nevyžádáš kontaktní.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    mám dotaz. Došla mi nová platební karta, stávající už konci platnost. Očekávala jsem, že ta nová bude automaticky bezkontaktní, ale není
    Překvapilo mě to, protože příteli před půl rokem automaticky poslali bezkontaktní, přestože předchozí měl obyčejnou.
    Jak to tedy je?
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    děkuji za upozornění, přehlédla jsem sekci limitů i na počet plateb
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TRESEN: limity jsou jak na počet plateb tak na částku. Zkontrolovány oba?
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    dobrý den,
    před měsícem jsem obdržela novou bezkontaktvní kartu a nelze mi s ní platit přes internet.
    Blokace a limity jsme řešila, nevím, v čem dále je problém.
    Děkuji za radu
    POLINA
    POLINA --- ---
    Funguje vam mbank aplikace na ios? Ja na web nerada chodim, prijde mi neprehledny, ale v iphone mi n ejdou zadavat platby, ktere nemam preddefinovane, protoze kdyz se dostanu do faze variabilni symbol, mam jen prazdne okno a neda se pokracovat.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    VXP: Jo uznávám moje blbost, sem si neuvědomil že v pondělí je svátek. A rozhodilo mě že v plánovanejch operacích sou platby na prosinec už 12. (pátek a 14. je neděle) a jak sem si
    A jak sem koukal do trvalejch pladeb tak sem si rozklik změnu a tam se mě objevilo přednastavený od 14.xx do 14.xx což mě nějak rozhodilo uplně.

Jicméně kromě tý boty v plánvanejch operací je to OK
    takže se mažu.
    VXP
    VXP --- ---
    PISTA1: 17. je pondeli, tak posilaji v patek aby to tam v pondeli urcite bylo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam