ADAMM:
Díky za nabídku, tu equa mám mezi kandidáty. Jestli si ji vyberu, napíšu si o tvůj telefon a možná se tě vyptám na detaily účtu které nevyčtu na webu.
PATRIKCHRZ:
Bankomaty mě netrápí, jestli vyberu 2x ročně, tak je to moc, spíš jednou nebo vůbec :-)
Ale před lety to nastavování limitů na kartách sice šlo přes internet, ale nefungovalo myslím okamžitě, ale až od druhého dne, nebo od nějaké konkrétní hodiny, kdy to hromadně zpracovali. Jestli se to změnilo a funguje to ihned (do minuty), tak je fio vážným kandidátem. Nemá dlouhodobě dokonce nejvýhodnější kurzy (poplatky) při platbách kartou v cizí měně?
NELDE:
Ty oje drobný platby jsou fakt drobný a ne moc pravidelně (svačina, knížka, malý dárek pro někoho, ...) a některý měsíc prostě 500 nezaplatim, běžné nákupy obstarává partnerka, já nakupuju nerad. Za rok zaplatím třeba 10 tisíc, ale je to fakt nepravidelný, některá měsíc třeba jen 100 nebo 200 nebo třeba vůbec nic. Ptatit kreditkou je pro mě další starost, tu mám jen jako nouzovou.
CASTER:
No to jsem zvědavý, rozlišovat takhle karty, to je další nesystémovost, to je možná nějaký omyl :-) 100 za 3 roky bych přežil, ta internetová by ani nemusela být fyzická, stačila by mi jen virtuální (číslo karty a ten kód z druhé strany), když by byla levnější (bez poplatku), stejně jen leží v šuplíku, k platbě přes internet fyzicky není třeba.
Vpadá to asi na změnu banky, až najdu banku co mi nabídne zdarma a s minimem starostí a hlídání nesmyslných podmínek bezpoplatkovosti, vyzkouším online limity karet, trvalý příkazy, inkaso a sipo snad umí zdarma kdekdo a postupně to převedu. Čím míň účtů musím hlídat, tím je to pro mě pohodlnější, i když možná z lenosti nechám staré příkazy a inkasa v mbank, dokud budou zdarma.