• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ADAMM: já mam zas limity v pořádku, ale zprávu jsem dostal...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: tak ověřeno. V IB žádná zpráva (to je také divné obvykle tam nějaké jsou) a limity Internet a MO/TO vynulovány :-) Protože to je, ale u osoby co platí jen fyzicky v terminálech tak to tak zatím nechám.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: Na fóru psal někdo s vynulovanými limity bez zprávy. Proto jsem na to raději upozornil. Já zprávu nedostal, ale kartu už mám bloklou takže limity nějak neřeším...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no já ji nedostal, ale předpokládal jsem, že to je proto, že se mi s limity nic nestalo :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: jasně, ale na principu to nic nemění. Zkrátka tuto zprávu nedostal každý :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: ona to nebyla hláška, ale "zpráva z banky"...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: ta hláška se nezobrazila všem. Takže je možné že ani všem postiženým :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    Po přihlášení do bankovnictví tam byla nějaká zpráva, že možná mohlo k něčemu takovýmu dojít. Z mého pohledu to je trochu pozdě - každý den se fakt nehlásim :D

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to je fakt pakarna a neposlou ani blby email, nedej boze SMS. nechaji vsechny se potit, aby si na to prisli sami.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: mBank, chybka...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Ach jo, tak limity MO/TO a internetový platby mi taky vynulovali. Jako proč?!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    KID_MCHUTT:
    KOC256: Stupeň je pod nulou a promile je pod procentem.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Dneska mi poslali správu, že:
    "Společně s touto změnou jsme nově od 1. 3. 2015 zavedli poplatek 29 Kč za vedení nepoužívané karty, který nemusíte platit, pokud svou kartou měsíčně zaplatíte alespoň 500 Kč nebo vlastníte libovolný úvěrový produkt."
    Tak som sa troška i urazil...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY: Zkopiruji se z webu nebo nejaka custome app :)
    Ale taky jsem stupen upenlive hledal :) a v hesle bych ho mit nechtel. Kor kdyz kazdou dulezitou platbu potvrzuji pomoci SMS...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTVY_KENNY: tak zrovna na iPhone netuším, ale jistě tam něco takového někde hluboko bude :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KID_MCHUTT: jn, jak se delaji stupne nebo promile na iphonu?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak ten tendr prý nějak proběhl a následně byl zrušen, protože - opět prý - se ještě před vyhlášením vítěze někdo z účastníků za vítěze prohlásil. to mám ale z druhé až třetí ruky, třeba to někdo umí vygooglit, upřímně ani netuším, kdo v tom tenderu byl, nikdo ze známých po mě žádné insider know-how nechtěl (klidně bych ho dal).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: zavolal jsem kamarádovi, který je stále (nastoupil na podzim 2008) uvnitř a který aktuálního marketingového šéfa označil vulgárními výrazy. cíle, o nichž se v zadání tenderu mluvilo, byly na úrovni chápání 1) sociálních sítí a la rok 2009 2) chápání postavení mBank na trhu tamtéž. bylo to jak nesmyslné, tak nereálné a bylo vidět, že marketing je odtržen od produktu a zcela chybí to, čemu já jsem se věnoval imho víc než polovinu své pracovní doby - tedy abych zpětnou vazbu od lidí v nějaké filtrované podobě předával dál a pokoušel se s ní uvnitř banky pracovat směrem ke změnám v produktech i procesech (více, či - obvykle - méně úspěšně). v celém zadání taky nebylo ani slovo o mFóru. když jsem tohle viděl, odmítl jsem vcelku bez váhání.

sere pes, já ten kšeft nepotřeboval, poháněla mě spíš vlastní ješitnost :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Nemůžeš ještě vzdor NDA nějak rozvést, proč jsi zaplakal? Jako že vůbec nechápali, oč na Twitteru jde?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Podle těch vět bych se nedivil, kdyby ten twitter dělal Slovák (nic proti nim, ale v bankovnictví jich je strašně moc), který uvedl plynulou znalost češtiny (protože si naivně myslí, že ji má). Ta nezkušenost v českém písemném projevu se pak projevuje v divných větách (které i když jsou česky gramaticky v pořádku, tak nám znějí jak špatný překlad).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam