• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE:
    DYNK: diky, uz to vidim. a do te doby vesele printscreenovat, hm?
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Pokud to je provedená transakce je tam možnost tisku - do PDF souboru. Jedno z tlačítek, co objeví, když klikneš na transakci v seznamu.
    DYNK
    DYNK --- ---
    JUANITA: nekde na detailu ty transakce jsem to generoval
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    kde prosim v mbankingu na potvrzeni o realizaci transakce (v nejake digitalni podobe, mail, pdf...)?

diky.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NELDE: dlabu na to. dneska zařizuju účet u Fio a jakmile budu mít změněné číslo účtu v práci u mzdovek, mBank definitivně opouštím. už mě po těch letech nějak přechází chuť tolerovat každou blbost a neobratnost, testy na uživatelích/produkčním systému atd. Asi stárnu :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADITU: Rodné číslo by měla banka mít ve smlouvě (-; To je jenom pro ověření totožnosti. Poslal bych to bez něj. Nebo zavolej na mLinku, kde tě ověří přes PIN.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADITU: cajk, to jsem přehlídnul.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADAMM: rodné číslo ti přijde jako ne tak úplně osobní údaj?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADITU: hlavně ona je to sice pruda byrokracie, ale můžeš tam napsat co chceš, nikdo to kontrolovat nebude. takže bych to nepovažoval tak úplně za osobní údaj. imho.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NELDE, ADITU: z mého pohledu výrazně lepší by bylo vyplnit formulář/zaklikávátko v elektronickém bankovnictví. Pokud není, tak osobně.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NELDE: zastávám názor, že emailem osobní informace v nešifrované podobě opravdu ne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADITU: Je lépe emailem než osobně. Já takhle musel na ČSOB kvůli tomu, že má větší penzijní než je limit v zákoně - příjem EUR 1k jednorázově nebo 2,5k ročně od jednoho plátce.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ADAMM: na tohle jsem narazil, když začalo mSpoření, částky nad určitý limit (snad 600 000 Kč) nechtěly odejít ani po vyplnění těchto údajů. Ale stačilo je rozdělit na více částí a už to šlo. Takže protočit 3 miliony během několika minut nebyl problém :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Jj, taky jsem to musel vyplňovat, když jsem platil developerovi.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    zběsilá je ta forma, jinak to samozřejmě žádný výmysl mBank není a setkáte se s tím i jinde. mimochodem, kdybyste někdy zkusili z mBank účtu převést větší platbu (kde je limit, nevím, ale bude to podle mě někde okolo půl mega), tak se vám objeví formulář, ve kterém musíte vyplnit, kde jste ty peníze vzali (je tam výběr x kolonek, samozřejmě se tím nedá postihnout všechno, svého času to dost vystrašilo jednoho kamaráda, protože se bál, že ani jedno neodpovídá a co má jako vybrat)...

JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADITU: volalo 1984, omlouva se, ze je to takova pohadka.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: jako email na tu adresu asi pošlu, ale rozhodně ne s danou informací. jen se snažim být věcná a maximálně potlačit sarkasmus, tak mi to chvíli trvá. jako ty vole, mBank jede! :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    jako to je fakt silena predstava ze nekam na email posilam informace odkud mi chodi penize :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: no právě, ale v zabezpečeném elektronickém bankovnictví (a to ani u mbank) bych ho nečekala :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    to vypada jako SPAM :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam