• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak po letech u mBank jsem zjistil pro me velice neprijemnou skutecnost. Pokud chci mit potvrzeny razitkem vypis z uctu, tak musim volat na mLinku a objednat si to za 200, posilaji to az 10 dni. Na pobocce pry ne.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PISTA1: asi je, na druhou stranu, já jsem třeba schopen otočit mnohem víc. Mám tak Citi Life a Citi Mall, pak Homecredit Premia a nyní i mKreditku PLUS (o tom, že mě nepustila do salonku ve Vídni jsem už psal). A klidně bych si pořídil další vracečku, kdyby mi ji někde dali :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    PISTA1: Není. Nechci další banku, je to za poplatek a navíc s tím Citi končí, ne? A RB produkty, které to mají nahradit, nechci ani za zlatý prase.
    mBank dává 1% zpět u všech českých (aspoň podle definice), ta větší vratka je MC program, který máš pravdu je na houby.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    NELDE: není lepší Citi kde ti vracej 2% ze všeho a ne jen u pár obchodníku u kterejch nakoupíš tak jednou za uherskej rok?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jinak mě by přechod nevadil, 4k měsíčně protočím a ta vratka nevypadá špatně.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Díky. To je také mŘešení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: zeptal jsem se (týká se to i táty) - odpověď je, že to bude normálně dál stejný produkt (čili Visa Gold). novým zákazníkům už se nenabízí, ale stávajícím se normálně prodlužuje.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Koukám VISA kreditku už nedávají. Nějaká představa čím mi ji nahradí až mi v březnu expiruje? MC verzí? Jenže já mám tu Gold - to mi dají automaticky Plus? Nebo budu muset žádat?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Upozornění pro cestovatele - s kartou mBank nás nepustili ve Vídni ani do jednoho ze dvou salonků, kam je s vyššími kartami MasterCard vstup zdarma (Sky lounge a Jet lounge).
    Jde o MasterCard World vydávanou jako mKreditka PLUS.

S Citi Mall, Citi Life a Raifkou (nevím jestli má kolega De Luxe nebo Style) jsme se dostali dovnitř bez problémů
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    RAINBOF: Jestli chceš pouze "kontaktní" kartu tak si zavolej 4-3 tejdny před koncem platnosti stávající na mLinku. Jinak pošlou automaticky bezkontakt.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Když zkusím výměnu, tak mi to rovnou říká, že bezkontaktní. Ale v nabídce nové karty k eMaxu mají VISA Classic. To ještě v podmínkách píšou, že mBank Master Card má výhodu (-; Takže typický mBordel.

RAINBOF: Zkus mLinku
    NELDE
    NELDE --- ---
    RAINBOF: Normálně v sekci karty by měla být vidět. Podle mě to ovlivnit nejde.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    resp kde ovlivnim to jakou mi poslou.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELDE: kde bych to tam mel hledat ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    RAINBOF: Kreditka má tři režimy - jeden z nich je bez měsíčních poplatků (je to určené pro lidi, co splatí vše včas). Nová karta by měla přijít na počátku toho měsíce, kdy stará končí. Zkoukni eb - tam je vidět dříve než dojde poštou. Ale možná nemáš obnovovanou.
    KERB
    KERB --- ---
    ahoj,jsou zpoplatneny prichozi platby na mKonto ze zahranici? popripade jak? diky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ADAMM: no to sice je ale za prachy. me ted karta konci a porad mi neposlali novou. Chtel bych aby mi neposlali zas tu bezkontaktni ale normalni.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RAINBOF: na netu je pořád "výběr mezi kontaktní a bezkontaktní kartou" - takže by to imho mělo jít. zároveň platí, že kreditky bezkontaktní zatím nejsou vůbec.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    da se jeste z mbank nejak vyloudit klasicka kontaktni karta ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    OOHN: Ony jsou asi odečteny z kreditu, jen možná nedostáváš email o jejich odečtení. Podle výpisu dole byly zaúčtované 14, 4 dny před platbou. Podívej se příště 15. ledna. Zkus si změnit push pravidlo - přidej interní transakce (normálně jsou převody mezi vlastními účty nereportované.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam