• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KID_MCHUTT: Jo takhle. To ano, já myslel to samotné šablonování, ne ten default.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No ještě jsem se na to podíval a mBanka získává první místo za přehlednost :)
    Není nad výstižné popisky...

KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    protoze vetsina lidi zije v "defaultech" a tak mu rovnou podstrkavas tu mene bezpecnou moznost.
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    Díky všem za tolik reakcí. Jsem teď krapet zmatená. Neprováděla jsem převod peněz jinak, než jsem dělávala doposud. Adresáta platby mám přednastaveného, ale ne v trvalé platbě. Jen mám již předvyplněné a uložené všechny údaje krom částky. Ano, když si posílám peníze mezi svými dvěma účty u mbank, tak mi sms nechodí, a to oceňuji. U plateb mimo mé účty se mi to ale nezamlouvá. Asi každý chápe proč.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: fail je to automatické zaškrtnutí, že nemáš potvrzovat, jinak je to v pořádku
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: A to proč? Samotné úpravy šablony se potvrzovat musí a pokud mám v šabloně převody mezi například vlastními účty (mimo mBank), jsem rád, že nemusím pořád potvrzovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Coz je samozrejme fail.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    LEDNACEK: neprováděla jsi to ze šablony? Pokud vytvoříš šablonu, můžeš si tam zvolit, jestli má být její provádění potvrzováno nebo ne. Standardně je nastaveno že se potvrzovat nemá.
    LEDNACEK
    LEDNACEK --- ---
    Ahoj mám dotaz, jak jinak že :-)), dnes při jednorázové odchozí platbě z mého účtu, platba odešla aniž bych ji musela potvrdit sms heslem. Do teď jsem vždy odchozí platby či vůbec jakákoli nastavení (trvalý příkaz, změna limitů..) vše musela potvrdit heslem zaslaným na telefon. Před pár dny jsem si aktivovala novou platební kartu, tak to dost možná nějak souvisí s tím. Víte prosím, kde jde nastavit, aby odchozí platby (a nejen ty) musely být vždy potvrzovány heslem ze sms? Díky moc.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ADAMM: ne, musi to byt papir s razitkem.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: a elektronický podpis PDFka, na to se asi na cizinecké policii nehraje, že? ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Zajímavé. Typický produkt státní správy. Fakt, že máš dnes na účtě milion vůbec nic neznamená.
    ATAN
    ATAN --- ---
    KOC256: Asi uz ne.
    Jde o potvrzeni elektronickeho vypisu. Ne o zasilani postou mesicne.
    ADAMM: Ano i ne. Drive, kdyz clovek chtel do Cech pozvat na navstevu cizince, tak stacilo donest hotovost nebo vypis, abys prokazal, ze mas na pripadne vydaje spojene s pobytem. Ted uz berou jen vypis.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: nechci tě chytat za slovo - ale když jsi to "po letech" zjistil, tak jsi to do té doby asi nepotřeboval (?)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN:
    No pak asi nejsi cilovka mBank. Ja za mnoho let to jeste nepotreboval a tak me to netrapi...

EQUA:
    Měsíční výpis z účtu zasílaný poštou 29 Kč
    A to nebude asi s razitkem... Tak nevim...

AIR:
    Vystavení potvrzení včetně mimořádného výpisu na Vaši žádost 100
    ATAN
    ATAN --- ---
    KOC256: kazdy den ne, ale 2-3 do roka ano, a kdyz vezmu, ze treba csob ma ucet za 50, tak to rocne vychazi, jako kdy bych u csob zustal. A vsadim se, ze jine banky "zdarma" (Fio, Equa, apod) to take maje resene na pockani na pobocce bez silenych poplatku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN:
    "velice neprijemnou skutecnost"

Proč?

Každý den to nepotřebuješ a když tak si těch 200 pustíš. Vždyť deklarují, že jsou maximálně bezpobočkoví - bezúředničští. Takže to dává smysl...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak po letech u mBank jsem zjistil pro me velice neprijemnou skutecnost. Pokud chci mit potvrzeny razitkem vypis z uctu, tak musim volat na mLinku a objednat si to za 200, posilaji to az 10 dni. Na pobocce pry ne.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PISTA1: asi je, na druhou stranu, já jsem třeba schopen otočit mnohem víc. Mám tak Citi Life a Citi Mall, pak Homecredit Premia a nyní i mKreditku PLUS (o tom, že mě nepustila do salonku ve Vídni jsem už psal). A klidně bych si pořídil další vracečku, kdyby mi ji někde dali :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    PISTA1: Není. Nechci další banku, je to za poplatek a navíc s tím Citi končí, ne? A RB produkty, které to mají nahradit, nechci ani za zlatý prase.
    mBank dává 1% zpět u všech českých (aspoň podle definice), ta větší vratka je MC program, který máš pravdu je na houby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam