• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: vtipny vysledek to melo: dnes po skoro 14 dnech, kdy sem si na webu pozadal o osobni ucet u te Equa, sem tam uz trosku netrpelivej volal s dotazem, proc mi jeste nic neprislo. Bylo mi receno, ze si mam zavolat na kuryra. Coz sem rekl, ze delat nebudu, ze to maj resit oni. A at se mi podiva do systemu, jestli mi vubec ucet byl zalozen, protoze uz se mi u nich jednou stalo, ze sem si tam ucet udelal, ale oni mi ani neposlali prihlasovaci udaje ani karty. Tak operator nekolik minut nekde hledal, pak mne tam nasel a uplne stupidnim stylem mi oznamil, ze si budu muset jit na pobocku, protoze tam asi vznikl nejaky problem. Na coz sem mu rekl, ze na pobocku nepujdu, ze doma lezim s pateri. A on mi rekl, ze to tedy preda na vedeni na posouzeni s tim, jestli udelaji vyjimku a ucet mi nezalozi i presto. Na coz sem mu rekl, ze to uz trosku prehnal a at si uvedomi, ze ja sem nic neudelal, ze oni pochybyli a to uz dvakrat a ze nebudu cekat, jestli se nekdo uraci mi udelat ucet a ze koncim, at si tam udela poznamku, ze potencialni klient z duvodu hloupe argumentace operatora prechazi ke konkurenci. Nashledanou. Tak ted to jdu tedy zkusit do te AirBank, doufam, ze tam uz to vyjde, nerad bych ty penize zasival do polstare :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sranda je, ze sem v equa pracoval. na internet bankingu. mel sem u nich ucet. ten sem musel zrusit, protoze internet banking byl strasnej :D a protoze za tri mesice nebyli schopni mi poslat karty k uctum. tak druhy pokus :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: dekuji. ani jedno me nastesti nepali, tak snad v poradku:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Oproti mBank má menší limity na karty a nejde to zvětšit. Jinak nabídka hypotéky byla od mBank lepší.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: nejak sem prave nenasel, tak sem ji zvolil, uvidim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON: Jo equa a air je hodne podobne na tom. Ja si co 2-3 mesice vyberu par tisic na drobnou utratu, jinak platim vse kde to jde kartou, takze vyber mi vyhovuje. A bankomat mam 7 minut pesky...

Ma equa proti airu nejakou nevyhodu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: maj drahy poplatek za vyber z cizich bankomatu, tak sem vzal radeji tu aqua, bunda mi nikdy neporadil spatne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON: Air doporucuji. Az na to ze nemaji kapacity/priority na opravovani drobnych bugu co jsem uz hlasil kdysi jsou fajn.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NTR23: "pravděpodobně" - zjevně sami nevědí...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NTR23: Takže ano. Dnes 17.10. Mi strhli poplatek za výběr provedený 3.9.

Já jdu asi do FIO

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHASHA_KRASTY: koukam sem, vypada to s Air Bank luxus, vse zdarma :)

Přehled a porovnání - Běžný účet | Banky.cz
    http://www.banky.cz/prehled-a-porovnani-bezny-ucet
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    DRAGON: ano přesně tohle je ten důvod, proč jsem skončil s mBankou...
    A stejně jako ty vybírám náhradu a asi si taky jako druhej účet zařídím Air banku ... "hlavní" účet mám Fio :o)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SEOMAN: ano, vam (mrk mrk)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    DRAGON: Se nam pomalu z bezpoplatkovy banky stava poplatkova
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: to inkaso je jejich pruser (ja btw na konkretne tyhle migraci pracoval :), tak jim napis a oni ti to musi uhradit, co ti s tim vzniklo za financni problemy.
    ok, dik, mrknu na to.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: upřímně poslední dobou má snad každá banka nějaký průser. Naposledy řeším Raifku, která nepřevedla ze Citi inkaso (když schramstla jejich kreditky) a já se díky tomu stal dlužníkem. Equa je pro mé použití naprosto v pohodě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: equa jo? ja kdyz tam makal pred cca 4 lety, byl to strasnej pruser. uz je to ok? a internet banking uz je pouzitelnej jo? ja spis premyslim o Air Bank, pry jsou supr..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: mám jich víc, ale v posledních letech využívám hlavně EquaBank.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: tomu rozumim. Do jake banky jsi presel? Nejaky tip?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: využil jsem jednoho bezplatného převodu a poslední zbytky mé a ženiny aktivity v mBank (mSpoření) jsem vynuloval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "Nově také sjednocujeme pravidla bezplatných převodů ze spořicích účtů (eMax, eMax Business, eMax Plus a mSpoření). Jelikož účel spořicích účtů spočívá ve střádání peněz a ne v jejich časté útratě, od 1. 9. 2016 mají naši zákazníci možnost jednoho bezplatného převodu měsíčně z výše uvedených účtů na mKonto či mKonto Business, případně na jiný spořicí účet od mBank. V případě potřeby je samozřejmě nadále možnost dalších převodů, nicméně za poplatek 29 Kč.

Spořicí účty neslouží k placení, proto jsou i externí převody zpoplatněny 29 Kč. Úspory si tedy můžete převést na běžný účet, který je k jejich utrácení určený :)"

kreteni, fakt... tohle je presne ten okamzik, kdy koncim s mBank. Tohle totiz delam velmi casto. Na hlavnim uctu mam jen par tisic a kdykoliv potrebuju neco zaplatit, tak si pres internet ty penize poslu z
    eMaxu na mKonto a zaplatim. A ted bych za to mel platit 30 korun? se fakt posrali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam