• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    čirou náhodou nevíte, zda mi k žádosti o hypotéku vezme mBank i kopii nabývacího titulu, která je z originálu opatřeného razítkem katastru?
    a pokud ne, je nutné pro výtisk nabývacího titulu přímo na katastr jít tam, kde je okresní katastr, nebo mi to dají i v Praze (nemovitost je ve Středočeském kraji)?
    ATAN
    ATAN --- ---
    ROUMEN: Asi tam mas nastavenou 100% automatickou splatku, ktera stoji 25kc. Kdyz kartu zablokujes a mas to nastavene, tak ti strhnou 25kc. Vcera jsem rusil mkreditku a tohle mi rekli na pobocce, abych si to zkontroloval nez kartu zablokuju.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Teď mě pěkně vytočili dalším úžasným mbank poplatkem.
    Přišel mi e-mail s výpisem účtu ke kreditce a poplatkem 25 Kč.
    Přitom kreditku mám zablokovanou, tak co si k ní mohou účtovat?
    Až vychladnu, zavolám na mlinku nebo jim napíšu e-mail, jestli si dělají legraci nebo mě chtějí naštvat a nebo jestli je to nějaký plán, jak se do vánoc zbavit většiny klientů.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: diky, to rad udelam :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: mohl jsi jim to nanadat i na nyxu ;)

[ Equa bank ]
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    DRAGON: co jim lidi dovolej, to delaj
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MORTAELTH: uz me fakt nebavi, kdyz s tebou firmy nebo urady zametaj z mne neznamyho duvodu
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    DRAGON: hezky jsi mu to nandal, bravo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: nerekli, ale predpokladam, ze to bylo kvuli tomu, ze uz sem tam jednou ucet mel (viz muj odkazovany komentar z 19. 10.). Asi neumi klienta "obnovit" po zruseni uctu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Mně Equa kurýr přišel docela rychle. Řekli ti, co to bylo za problém?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: vtipny vysledek to melo: dnes po skoro 14 dnech, kdy sem si na webu pozadal o osobni ucet u te Equa, sem tam uz trosku netrpelivej volal s dotazem, proc mi jeste nic neprislo. Bylo mi receno, ze si mam zavolat na kuryra. Coz sem rekl, ze delat nebudu, ze to maj resit oni. A at se mi podiva do systemu, jestli mi vubec ucet byl zalozen, protoze uz se mi u nich jednou stalo, ze sem si tam ucet udelal, ale oni mi ani neposlali prihlasovaci udaje ani karty. Tak operator nekolik minut nekde hledal, pak mne tam nasel a uplne stupidnim stylem mi oznamil, ze si budu muset jit na pobocku, protoze tam asi vznikl nejaky problem. Na coz sem mu rekl, ze na pobocku nepujdu, ze doma lezim s pateri. A on mi rekl, ze to tedy preda na vedeni na posouzeni s tim, jestli udelaji vyjimku a ucet mi nezalozi i presto. Na coz sem mu rekl, ze to uz trosku prehnal a at si uvedomi, ze ja sem nic neudelal, ze oni pochybyli a to uz dvakrat a ze nebudu cekat, jestli se nekdo uraci mi udelat ucet a ze koncim, at si tam udela poznamku, ze potencialni klient z duvodu hloupe argumentace operatora prechazi ke konkurenci. Nashledanou. Tak ted to jdu tedy zkusit do te AirBank, doufam, ze tam uz to vyjde, nerad bych ty penize zasival do polstare :))
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    No tak ty uroky s tim souvisi ne...syslite tak mate nizky uroky
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    SEOMAN: no, třeba na ty nemovitosti. Čekám, jestli teď po omezení 100 % hypoték nepůjdou trochu dolů :D
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: nic proti, ale té bance přece jen důvěřuji tak nějak o trochu víc :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Dal bych ti klidně 1,2%. Limit cca 2M. Proč to dávat bance, když to můžu dát člověku (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SEOMAN: ale zas máš libový úroky na hypo ne?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    PATRIKCHRZ: Na co to syslite koukejte to prochlastat - nemovitosti kvuli vam drahy jak prase....
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BOD: Na 5 let za 1 % p.a.? A na kratší dobu ještě horší? Tak to nejsem padlej na hlavu, to bych si je dal raději do trezoru. Naštěstí mám ještě Zlaté konto od Raifky, kde je 1 % bez výpovědní lhůty do 5 milionů (využívám jen do 2,5 milionu, víc než pojišťěnou částku bych nedal do žádné banky). No a jestli od příštího roku opravdu spustí Creditas spořák s 1 % p.a., tak jdu do toho.
    BOD
    BOD --- ---
    PATRIKCHRZ: zmiňovaná J&T?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BOD: ano, je to tak. Banky o peníze nestojí, nezvládají je rozpůjčovat, takže jim generují náklady.
    Sberbank se snaží snížit objem vkladů na přelomu roku - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/aktuality/sberbank-se-snazi-snizit-objem-vkladu-na-prelomu-roku/

To bonusové úročení je dobré, ale je to jen 350 000 Kč max. A to je pro mne málo. Potřeboval bych několikanásobek. A věř, že ty prachy fakt není kam dát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam