• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Mně to právě ani s vyplněním neprošlo, ale pomohlo rozdělit to na více částek. Ale je to už tak dva roky, třeba to opravili. No, u mBank, nevím :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Převáděl jsem větší částku - chce to tuším další dvě pole, kde se vybírá z více hodnot. Nejjednodušší je vyplnit vlastní prostředky (tedy pokud je to reálné). Ono pokud někdo s platem 10000,- převádí 100M, tak je to fakt divné.
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: PATRIKCHRZ: dik za info. U mne jde o to, ze potrebuju poslat penize do adv.uschovy a budu na to mit par dni, tak bych se nerad na necem zasekl. Pokud bude stacit jen vyplnit pole "o původu finančních prostředků", tak to nejspise bude ok ... napsal sem do mB, tak uvidim.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VITI: mně to kdysi psalo divné hlášky už při převodu nad 400 tisíc, ale stačilo částku rozdělit. Dneska je to fakt problém, banky sledují transakce nad 15 tisíc euro, takže to sice jde, ale člověk muže očekávat "zadost o vysvětlení". Zatím jsem neměl problémy s několikamilionovými převody u Fio, naopak už pár set tisíc byl problém u Air.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Jen je potřeba vyplnit další pole.
    VITI
    VITI --- ---
    Lze bez problemu provadet prevody v hodnote 2-3 miliony kc do jine banky pres elektronicke bankovnictvi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Vsak ja taky. Ale uz jen business ucet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: hele já tam taky jsem ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    ODPOVED: Ty jsi jeste u mBank? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: limit na tohle afaik nastavit nejde... ale dost bych se divil, ze by se ti to udelalo "samo". a vypinani taky po jednom :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Ted jsem si vsiml zvlastni veci - dam platby / provest jednorazovou platbu / pro osobu nebo firmu / zacnu psat jmeno prijemce / vyberu prijemce z minulych plateb a ono to nechce autorizaci! Koukam ze v Adresari jsem mel zaskrnuto "Duveryhodny", i kdyz se nepamatuju, ze bych to kdy nastavoval.

Dotazy:
    - da se to povypinat u vsech najednou?
    - da se tam aspon globalne nastavit limit, aby dejme tomu vsechny platby nad X Kc vyzadovaly SMS autorizaci?
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    DRAGON: dik, uz jsem to taky rozbehnul, neco se mi dostalo do dns cache, flush to rozbehnul
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCTORX: funguje na wifi i na LTE
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    DRAGON: dik, tohle mi funguje a diky za link na login,
    nefunguje mi ale stale https://www.mbank.cz/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOCTORX:
    funguje
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    funguje vam web mbank.cz ? od vcerejska mi to hazi 404 na https
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Já čekám, za jak dlouho se zvýší sazby u hypoték, když například KB už šla nahoru. Čistě ze zvědavosti, protože naše hypo byla schválena před dvěma týdny.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Čímž tedy máme experimentálně ověřeno, kolikrát je "navěky" kratší v ekonomice než politice, s příslušně kratšími obměnami vedení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: loool :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam