• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NIGHTHUNTER: lol, tak to bude po 10 letech splněný mSlib ;-))
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Do mBank brzy vložíte i hotovost. Konkurenci chce dohnat desítkami vkladomatů
    https://zpravy.aktualne.cz/...otovost-konkurenci-chce-dohnat-des/r~5e7dd4ccd27c11e6aa860025900fea04/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    zajimave je to ze primo v te samolepce je ulozeno nekolik poslednich plateb mozna ze mista co nejsou dost online to vyzaduji jako potvrzeni verohodnosti toho ze samolepka neni klon. no kdyz ji mas novou tak zkusis bankomat ten si te dovede overit ale terminal si te jen poznamena a po case te autorizuje az to odklepne banka.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Spis nez terminaly se to zpropagovalo po switchich jednotlivych bank, ktere ty terminaly poskytuji.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAKROUSEK: Tak jak vysvětlilš, že nálepka po aktivaci a čyřech dnech někde fungovala a někde ne. Po tom cca týdnu už pak všude.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Lhali.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAKROUSEK: To mi řekli v mbank, když jsem reklamoval, že to někde jde a někde ne
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Jako ze by ta krabicka mela v pameti vsechny aktivovane vydane karty vsech bank na svete? To by byl zajimavy system.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    AOTEAROA: Terminály musí dostat informaci, že karta je aktivovaná. Některé se ale aktualizují třeba jednou týdně, jak mi bylo řečeno. Takže čekat, nebo používat ty online terminály.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MAKROUSEK: dvě transakce, které jsem zkoušela jako první, byly 900 a 1500 Kč, ale ty terminály to vůbec nenačetly. zapípalo to jakože nepodporovaná karta, nebo to ani nepíplo. no nezbývá než zkusit ten bankáč a pak se uvidí, kdyžtak se zeptám v bance, nikde jsem nějakou lepší radu nenašla.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    AOTEAROA: Prvni musi byt transakce s pinem. Tedy nad 500 Kc nebo v bankomatu, ktery ma ctecku a dotaz na zustatek treba.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NELDE: Jo to mě tak, napadlo zkusit, tak až půjdu kolem. Pamatuju se že s tou airbankovou nálepkou to taky nějak nešlo hned.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Pokud vím, první musí být bankomat nebo online terminál. Ne vždy je obchod plně online. Zkusil bych bankomat airbank - tam jsem viděl bezdotykovou čtečku. Není nutné dělat výběr.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    nějaké tipy, jak přimět terminál na karty v obchodech, aby začal brát mou novou mBank platební samolepku? v e-bankingu jsem si ji aktivovala, ale zkoušela jsem dneska ve 4 obchodech platit a nebere to.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NAILER: změnit ne, ale jde k němu založit mKonto.
    NAILER
    NAILER --- ---
    jde změnit eMax účet na mKonto? nějak jsem zapomněl, že mám jeden účet v eMax a teď jsem doplatil na poplatky z převodu :-(
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Pujcka od strtycka Vika
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Loni v létě jsem převáděl větší částky. Ve spořitelně to přes IB nešlo, bylo nutné přes pobočku (poplatky (-;). V mBank v pohodě, jen vyskočily dodatečné otázky.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Mně to právě ani s vyplněním neprošlo, ale pomohlo rozdělit to na více částek. Ale je to už tak dva roky, třeba to opravili. No, u mBank, nevím :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Převáděl jsem větší částku - chce to tuším další dvě pole, kde se vybírá z více hodnot. Nejjednodušší je vyplnit vlastní prostředky (tedy pokud je to reálné). Ono pokud někdo s platem 10000,- převádí 100M, tak je to fakt divné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam