• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Jako ze by ta krabicka mela v pameti vsechny aktivovane vydane karty vsech bank na svete? To by byl zajimavy system.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    AOTEAROA: Terminály musí dostat informaci, že karta je aktivovaná. Některé se ale aktualizují třeba jednou týdně, jak mi bylo řečeno. Takže čekat, nebo používat ty online terminály.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MAKROUSEK: dvě transakce, které jsem zkoušela jako první, byly 900 a 1500 Kč, ale ty terminály to vůbec nenačetly. zapípalo to jakože nepodporovaná karta, nebo to ani nepíplo. no nezbývá než zkusit ten bankáč a pak se uvidí, kdyžtak se zeptám v bance, nikde jsem nějakou lepší radu nenašla.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    AOTEAROA: Prvni musi byt transakce s pinem. Tedy nad 500 Kc nebo v bankomatu, ktery ma ctecku a dotaz na zustatek treba.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NELDE: Jo to mě tak, napadlo zkusit, tak až půjdu kolem. Pamatuju se že s tou airbankovou nálepkou to taky nějak nešlo hned.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Pokud vím, první musí být bankomat nebo online terminál. Ne vždy je obchod plně online. Zkusil bych bankomat airbank - tam jsem viděl bezdotykovou čtečku. Není nutné dělat výběr.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    nějaké tipy, jak přimět terminál na karty v obchodech, aby začal brát mou novou mBank platební samolepku? v e-bankingu jsem si ji aktivovala, ale zkoušela jsem dneska ve 4 obchodech platit a nebere to.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NAILER: změnit ne, ale jde k němu založit mKonto.
    NAILER
    NAILER --- ---
    jde změnit eMax účet na mKonto? nějak jsem zapomněl, že mám jeden účet v eMax a teď jsem doplatil na poplatky z převodu :-(
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Pujcka od strtycka Vika
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Loni v létě jsem převáděl větší částky. Ve spořitelně to přes IB nešlo, bylo nutné přes pobočku (poplatky (-;). V mBank v pohodě, jen vyskočily dodatečné otázky.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Mně to právě ani s vyplněním neprošlo, ale pomohlo rozdělit to na více částek. Ale je to už tak dva roky, třeba to opravili. No, u mBank, nevím :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Převáděl jsem větší částku - chce to tuším další dvě pole, kde se vybírá z více hodnot. Nejjednodušší je vyplnit vlastní prostředky (tedy pokud je to reálné). Ono pokud někdo s platem 10000,- převádí 100M, tak je to fakt divné.
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: PATRIKCHRZ: dik za info. U mne jde o to, ze potrebuju poslat penize do adv.uschovy a budu na to mit par dni, tak bych se nerad na necem zasekl. Pokud bude stacit jen vyplnit pole "o původu finančních prostředků", tak to nejspise bude ok ... napsal sem do mB, tak uvidim.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VITI: mně to kdysi psalo divné hlášky už při převodu nad 400 tisíc, ale stačilo částku rozdělit. Dneska je to fakt problém, banky sledují transakce nad 15 tisíc euro, takže to sice jde, ale člověk muže očekávat "zadost o vysvětlení". Zatím jsem neměl problémy s několikamilionovými převody u Fio, naopak už pár set tisíc byl problém u Air.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Jen je potřeba vyplnit další pole.
    VITI
    VITI --- ---
    Lze bez problemu provadet prevody v hodnote 2-3 miliony kc do jine banky pres elektronicke bankovnictvi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Vsak ja taky. Ale uz jen business ucet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: hele já tam taky jsem ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    ODPOVED: Ty jsi jeste u mBank? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam