• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CAIDEL: bude to vs
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Možná superdebilní dotaz, ale: nevíte někdo, kde bych zjistil číslo svého cestovního pojištění (u mBank)? Mám ho aktivované kdysi dávno, 35 Kč za měsíc se mi stále odečítá, ale lísteček o pojištění, co jsem si tehdy tiskl se už v peněžence natolik zesalátoval, že není k přečtení a nemůžu nikde na webu najít nic jako je moje číslo smlouvy. Čísla asistenčních služeb a rámcové smlouvy jsem našel, ale předpokládám, že bych měl mít také něco jako je číslo pojištěnce nebo tak něco.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nebo jinak- pokud někdo máte účet u equabank a hodíte mi svůj tel., co máte u účtu k zasílání autorizačních zpráv (to by snad dle všeho mělo stačit) do pošty, uvedu vás jako doporučitele
    chci tam jít přes poledne
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ADAMM: já to tušila :-)
    chceš stovku? :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PAKOBYLKA: já mám, ale ono se to taky různě měnilo... nejlepší zeptat se u nich :) ale vypadá to aktuálně tak, že máš pravdu - stovka je pro doporučujícího ;)
    https://www.equabank.cz/download/835-mgm-podminky-20160105.pdf
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    zdar, má tu někdo účet u equabank? Zkoušela jsem se ptát v příslušnějším fóru, ale to je zřejmě úplně mrtvé. Nějak nerozumím tomu bonusu za dohození nového klienta- všude píšou, že stovku dostane ten, kdo ho doporučil i ten kdo byl doporučen, ale ze stránek banky mi to připadá jako že ji dostane jenom ten doporučující. netušíte někdo?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BOD: Asi před více než rokem, když mbanka změnila ceníky a naúčtovala mi nějaký obskurní poplatek který předtím nebyl (sice ho vrátili, ale naštvali mě), vybíral jsem mezi zuno, air, fio, a equa nějakou alternativu a vzhledem k mému způsobu používání účtu a karet mi vyšla equa pro mě nejvýhodnější (lepší úrok na spoření, účty v eur a usd navázané na kartu k běžnému účtu, ...)
    Mě naúčtovali (a po protestu - reklamaci zase vrátili) poplatek ne za převod mezi účty, ale za nastavenou 100% splátku kreditky, kterou mám už pár let zablokovanou (nemám ji fyzicky) a to nastavení tam zůstalo z dřívějška.
    BOD
    BOD --- ---
    ROUMEN: já nechtěl čekat co přijde příště, ten poplatek za převod mezi vlastnímy účty mě dorazil, že to vrátili docela čučím :) o equa sem taky přemýšlel
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BOD: Druhej účet mám u equa, postupně tam převádím platby a až na občasný úlet při změně podmínek pořád za to nic neplatím (těch 25kč mi vrátili)
    BOD
    BOD --- ---
    PATRIKCHRZ: hele tak to nemám na 1% pa ale 2,6% pa, což je teda 2 roky stará nabídka... škoda že sem to nedal na 6 let, to bych měl 5,2% pa, což už je slušný ne? :)
    ROUMEN: s běžnejma výdajema poď k air bance, přechod od mbanky sem byl vážně dobrej nápad, odejít můžeš jak já na hodinu, stačí jako důvod uvést změnu v obch. podmínkách, vřele doporučuji
    ATAN
    ATAN --- ---
    777PLAY: mbank ma podnikatelske ucty jen pro zivnostniky.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Zdravím, zákládám si novou s.r.o. Za jak dlouho a v jaké maximální výši , pokud budu mít účet u MBANK mi může banka dát při měsičním obratu minimálně milión korun třeba kontokorent, nebo kreditní kartu?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: aha! rychlocteni fail. banka to nesdelila. ok. mazu se, pardon.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no já předpokládám, že zrovna tohle (kolik je tam mrtvých duší) určitě moc dobře ví.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: hele a kde tam je napsaný, že to bude za poplatek?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: podle sebe a mého okolí se tam klientela dost obměnila (ikdyž jim to možná nepříde, páč účet zrušil málokdo, ale umrtvenejch jich budou mít víc než dost).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NIGHTHUNTER: lol, tak to bude po 10 letech splněný mSlib ;-))
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Do mBank brzy vložíte i hotovost. Konkurenci chce dohnat desítkami vkladomatů
    https://zpravy.aktualne.cz/...otovost-konkurenci-chce-dohnat-des/r~5e7dd4ccd27c11e6aa860025900fea04/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    zajimave je to ze primo v te samolepce je ulozeno nekolik poslednich plateb mozna ze mista co nejsou dost online to vyzaduji jako potvrzeni verohodnosti toho ze samolepka neni klon. no kdyz ji mas novou tak zkusis bankomat ten si te dovede overit ale terminal si te jen poznamena a po case te autorizuje az to odklepne banka.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Spis nez terminaly se to zpropagovalo po switchich jednotlivych bank, ktere ty terminaly poskytuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam