• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mám doma tu kartu Svět. Jak je s poplatky, pokud si ponechám delfína? Na této stránce https://www.mbank.cz/informace-k-produktum/info/karty/nejcastejsi-dotazy-o-mkarte-svet.html jsem hned v první odpovědi našel, že "Vydání a vedení mKarty Svět a také klasické mKarty je zdarma. Využívat je můžete současně." Z toho mi vyplývá, že by neměl být poplatek, pokud si ponechám obě.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ADAMM: Zkus hledat "trvaly prikaz k regulaci zustatku". To je takova vec, kam zadas kolik chces mit na ucte a vsechno pres to se nekam posila jinam. Anglicky se tomu rika sweep.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATAN: to jsi moc sikovny. az si nekdo bude prosit o radu, ze mu po ceste kleklo auto, tak mu porad, at si nejake postavi nebo to dojde, ze je to jenom par tisic kilometru.

ADAMM: vim ja? :) asi si spatne pochopil moje sdeleni, ktere nemelo znamenat, ze to ma nekdo jiny, ale mbank nikoliv. To znamenalo, ze se divim, ze to banky nemaji, protoze mi to prijde celkem sikovny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: no píšeš, že to nechápeš - to mi zní jako by to bylo něco běžného. přiznám se, že nejsem Patrik, takže mám zkušenosti jen z pár bank a proto se ptám - ví někdo, že by to nějaká česká banka uměla?
    ATAN
    ATAN --- ---
    DRAGON: vypada to, ze asi jo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATAN: tohle je reakce na muj dotaz? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIGHTHUNTER:
    Máš pravdu. Klidně navrhnu opravu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak on to není úplně UC, který by banky chtěly podporovat ne? Jistě mají lepší zadání pro své drahé programátory než toto...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak si otevru ucet treba u FIO, a pres api si naprogrmauji, co chci, ne? :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    KOC256: možná tam ještě něco chybí? když přijde na účet 21-29 Kč, odejde jen 20? ;-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Ja mam OP ignoru, ale podle funkce toho, co psal predrecnik, hleda sweep. https://www.mesec.cz/clanky/moznosti-ulozeni-kratkych-penez/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: to s mym dotazem resp povzdechnutim souvisi jak?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: nechci prudit, ale nějak si nevybauju českou banku, co by takovou věc uměla. ale rád se přiučím :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Pokud vím, tak není žádná možnost dělat podmíněné akce na účtu. Možná až budou ty univerzální aplikace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to treba nechapu, proc nejde nejaka "reply/forward" akce. Prijde mi to docela logicky.
    Prachy prisly -> udelej akci.

no nic.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    co udela trvalak na 200 000 kdyz tam bude jen 150 000? :) Jinak asi nee. Leda delat hromadu trvalaku:
    100 000
    50 000
    30 000
    10 000
    5 000
    3 000
    1 000
    500
    300
    100
    50
    30
    10
    5
    3
    1
    1

A ono se to tam vsechno presune :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, tusi nekdo, jestli lze udelat nasledujici?

potrebuji nastavit, aby veskere prichozi platby na mBank ucet byly automaticky forwardovany na jiny ucet do jine banky. S tim, ze kazdy mesic bude ta castka jina. Je to nejak mozne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Vypadlo mi tam "i" (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    Jako diskuze je fajn, nez zacnes diktovat co je "normalni".
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: To já často také, ale normální je platit na místě kartou. Plus na placení na internetu se ty lepší kurzy také hodí.
    A pak ještě to dělalo mBank ostudu - takže to odrazovalo lidi, kteří to ani nepotřebují.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam