• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    EDERA: iPhone 7, tím to nebude.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TANTRAMAN: Že by taky provedli nějakou úpravu mobilní aplikace, která nefunguje na starých telefonech? Řešila nedávno kamarádka u Fio.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Mate někdo problém poslat peníze?
    Webová stránka mě přepošle na mobil kde nemůžu potvrdit platbu kvůli neočekávané chybě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak vcera mi dosla aktualizace aplikace. A hned to rozsypali. FaceID dopadne viz screen a pin nepouzivam tak nevim. Takze jsem si appku blokl :).

XMARGE
    XMARGE --- ---
    KOC256: děkuju... Já jsem si to myslela, jen byla líná to udělat "zbytečně", kdyby to nutné nebylo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XMARGE: Odebrat a pridat. Ma jinou platnost a jine CCV.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    mám v google pay Visa kartu od mbank platnou do 9/19. a platím s ní pomocí smartphonu. TEď mi přišla nová karta, kterou jsem aktivovala, ta stará plastová je zablokovaná. Musím si tu Visu v telefonu odebrat a dát tam novou a nebo mi bude ta karta dál fungovat (mají stejné číslo).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL: Jj. Jen fyi.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Řekněme, že mi za to nestojí se tomu věnovat ani o minutu déle :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    v A/B bys to mohl reklamovat jako picoidnost...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Helemese, to pěkné shrnutí ročních úroků+poplatků co teď chodí je dost užitečné :) Je to prý ze zákona, tak jsem zvědavý jestli to dorazí i z mých dalších účtů.

Každopádně jsem za rok na čtyřech mBank účtech zaplatil dohromady 9 Kč (za hloupý dotaz v bankomatu na zůstatek v rámci "jedné operace pro aktivaci karty" páč jsem netušil, že je taková blbost zpoplatněná). S tím asi dokážu žít :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LD_DRTH: Podle mě jde o sporici ucty eMax a eMax plus. Muzes si jich zdarma vytvorit az 8 (4+4) a pojmenovat treba Na dovolenou, Pro Elisku...
    Maji to takhle i na webu mBank.cz :-)
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    KOC256: jako je to možné, je to uz nejaky cas co jsem to postrehl v reklame, ale nevyuzila. uvidim co to mSporeni, ale vim , ze pred lety jsem nebyla s automatickym sporenim spokojena a zrusila jsem ho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LD_DRTH: Nepletes si to s Air/Bank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    LD_DRTH: mSpoření.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    ahoj, prosim vas nevite jak se jmenuje od mBank sluzba v IB v ktere si setrim do "obalky"? a myslim, ze obalek muze mit clovek kolem 5, ktere se daji i oznacit a setri si tam na ten svuj cil (dovolena, bajk, bla bla)? funguje to jeste? diky
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jak je to s mKreditkou a "vracením 1% na mSpoření"? Je nutné si ho nějak zakládat? Našel jsem, že pokud nemám mSpoření, tak nic nevrací. Jenže mSpoření je děsný opruz.
    KOKES
    KOKES --- ---
    hm, zdá se to logické, ale nenapadlo mě to..zkusím mlinku.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOKES: A nemusí si ji náhodou aktivovat disponent (-;
    KOKES
    KOKES --- ---
    zkouším aktivovat kartu Svět přes internetové bankovnictví.
    Kartu vidím, je u ní "k aktivaci", v seznamu vlastností karty taky je status "k aktivaci", vedle má být podle mbank návodu červené tlačítko aktivovat, ale není. u ostatních položek tlačítka jsou, čili prohlížečem to nebude.
    Karta je pro disponenta. Předpokládám nějaký bordel v mbank mezi účty mě a diponenta. Setkal jste se někdo s tím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam