• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    LACIF: za mě díky - s vypnutým adblockem se opravdu dostanu dál než na hlavní stránku a zatím to nepadá... pořád používám mBank jako hlavní (průtokovou) banku a tohle mě fakt štve...
    LACIF
    LACIF --- ---
    LACIF: Aha, právě se to objevilo znovu, stačí vypnout a adblock (ms edge)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOXICMAN: nepoužívám adblock, kvůli práci mám prohlížeče bez addonů
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KID_MCHUTT:
    NELDE:
    zjistil jsem, že to dělá adBlock, pokud ho vypnu, všechno chodí... takže se muselo něco změnit u nich nebo v adBlocku :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TOXICMAN: Mně to v Chromu funguje naprosto v pohodě.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOXICMAN: imo se tam něco sere na serverech nebo timeoutuje - včera se mi nedařilo se připojit vůbec, až pak večer
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    opět
    Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Info z diskuse o mBank (zatím jsem nezkoušel):

Dnes jsem v aplikaci narazil na moznost deaktivace DCC, magnetickeho prouzku a vyberu z bankomatu s priplatkem. Po dlouhe dobe zajimave a pomerne novatorske funkce.
    LACIF
    LACIF --- ---
    YARIN: Me se tohle stavalo asi 48 hodin v kuse ze vsech mainstream prohlizecu cca pred tejdnem.. opravili se samo..
    YARIN
    YARIN --- ---
    BLACKTHUNDER: to bude zrejme tou rozsirenou ochranou novy verze ff, s adblockem jsem nikdy problem nemel.. tak snad to vyresej sami
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    YARIN: jsem ráda, že v tom nejsem sama - mozilla firefox, dnes nejnovější verze prohlížeče, ale jedu i adblock, tak jsem myslela, že je to tím.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: no, tak já teď zjistil, že se nedá do mbanky vůbec přihlásit - z chrome - furt jim tam lítá debilní kolečko že pracujou. Po pár minutách jsem to vzdal. Zkusím to ještě jednou z domova a pak ten účet zruším už úplně, ta nefunkčnost a neochota je tam příliš častá na můj vkus...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Jojo. V práci mi to funguje normálně, doma mi to v Chromu taky blbne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: (nové = nepamatovalo si to můj Chrome jako bezpečné zařízení, takže pokaždé přihlášení přes SMS)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: hele mě blbnul Chrome, v tom, že každé přihlášení bylo jako nové, což byla otrava. Nevím, čím to bylo a nechtělo se mi to řešit (mazat cookies, vypnout a zapnout rozšíření), tak teď jedu mBank ve Firefoxu. protože to určitě není tak, že by to tak bylo u všech lidí s Chromem, to by to byl obratem oheň na střeše.
    YARIN
    YARIN --- ---
    jo, opera facha, nechapu...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: všechno jede. jiný prohlížeč?
    YARIN
    YARIN --- ---
    "Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5." samozrejme jsem nic nemenil a refresh nepomaha
    YARIN
    YARIN --- ---
    funguje vam bankovnictvi? prihlasit se jde, ale na cokoliv pak kliknu, tak to hazi error....
    MVEK
    MVEK --- ---
    Napsal jsem to tak nějak dohromady v rámci úspory příspěvků:-), a přitom ty poslední dva odstavce nebyly stížnost, spíš jen komentář.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    MVEK: zablokování karty se mi už stalo 2 krát. Jednou Axa, tady mě to docela naštvalo, prostě ze dne na den mi zablokovali kartu a že posílají novou (shodou okolností přišla asi den před odjezdem do zahraničí) a jednou Hello, to bylo nedávno. Přišla mi SMS o podezřelé transakci, na účtu nic, volal jsem tam, řekli mi, že podezřelou transakci zablokovali. Nakonec jsem se rozhodl, že tedy kartu zablokujeme a nechal si zaslat novou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam