• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Hele máš pravdu, on se ani nenačte třeba seznam zpráv, ale když to povolím tak tam žádnou nekalou aktivitu (tracking) nevidím.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: mně to dělalo jen při rozkliknuti historie účtu. Chrome/macos.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám uBlock origin v aktuálním chromiu, vypnutý ho nemám a normálně mi to funguje.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E2E4: já mám taky ublock a pro mbanku jsem ho vypnul, tak jako pro pár dalších webů.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: nepouzivam doslova AdBlockTM, that's so 2000s, pouzivam uBlock origin resp. mam pocit ze se mi to stalo i v Safari/AdGuard.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Máš rozbitej adblock.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    teda fakt hrozny, vzhledem k tomu ze v mbank mam par drobnych trvalych prikazu z doby kdy to byla cool banka, tak jsem to jeste nezrusil..

a ted jsem narazil na tenhle problem, pokud by se to nekomu stalo:

mBank
    Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5.

reseni: vypnout adblock

oni zrejme maji nejaky tracking/spyware a kdyz ho nevidi tak se se mnou odmitaji bavit.. desny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    VITI:
    Heh. Tak toho jsem si všiml hned, ale nenapadlo mě, že to nemají ošetřeno a následně, že to prošlo ADAMMovi. :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Pokud to bylo přes Word, tak ten to mohl přeformátovat. Nebo to v té aplikace je špatný znak (-;
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: ADAMM: tak opravdu je problem v te pomlcce :-/ Pritom to byl copy&paste primo z bankovni aplikace.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Jak tak koukám tak ten znak mezi předčíslím a číslem není spojovník "-" (hyphen), ale pomlčka "–" (n-dash), možná to je ten důvod - jestli zadáváš do jednoho pole, tak mu to neprojde formátem. Zkus to nahradit tím, co máš na klávesnici.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: no já jen že jsem to tam vložil a nic to nehlásilo ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Nekopíruj, prostě to přepiš. Je to jen 17 číslic.
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: ADAMM: z unicreditu se mi podarilo penize odeslal, z mbank se zatim neozvali. Tvrda mezera ani nic jineho tam snad nebylo, zkousel jsem cislo prekopirovat i v ascii editoru :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: nezůstala ti tam někde třeba tvrdá mezera?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: když jsem to teď vložil, tak to vypadá normálně v pořádku, ještě můžu zkusit odeslat korunu, jestli se to nezasekne jinde - ale když dávám jiné "neexistující" číslo, tak to řve už dřív, tady ne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: nuly se doplní samy. Zkus podporu mBank, to číslo účtu je sice "platné", ale možná neexistuje nebo je zablokované?
    Jedině zkusit vygenerovat IBAN a zkusit ten. Ale když jsem zkoušel posledně IBAN, tak mi naskočily poplatky.
    VITI
    VITI --- ---
    Zkousim poslat prevod z mbank na 115–1661380287/0100 a internet bankovnictvi hlasi nevalidni ucet? NEmate nekdo zkusenost zda to nejde nejak obejit? Zkousel jsem nuly na zacatek, nepomaha.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ad dobití Revolutu - zatím to nevypadá, že by se něco změnilo, co? Dneska jsem dopadl stejně jako níže - Požadovaná stránka neexistuje.
    Mám potvrzení SMS.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ADAMM: taky mám mKlíč a aplikací mBank... Už jsem na Revolutu našel info, že s tím mají problém.

ADAMM
    ADAMM --- ---
    KEJKLIR: teď jsem zkusil dobít pětikilo a prošlo to normálně. ale já mám potvrzování přes mKlíč a ty budeš mít možná smsku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam