• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A nevím jak se zbavit...

KOC256
    KOC256 --- ---
    ILLUZE:
    No celkem se mi to libí, ale používám to specificky...

Až na :-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: opět kikotí, nezklamali ,-(((
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: no nevím, kdyby to byl nějaký větší výpadek, tak si na to bude určitě stěžovat bambilion lidí. takže bych - speciálně v tomhle případě - prostě zrušil kartu a objednal si novou. podobně mi blbla karta HC Premia, tak jsem ji prostě bloknul a objednal si novou a bylo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RATTKIN: hm. Mě to přestává bavit. V poslední době, na co sáhnu, nefunguje. A to nejen tam, kde jsem za to placený.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KID_MCHUTT: ještě je tam po cestě víc věcí, minimálně nějaký agent co spravuje terminály, ten taky může mít výpadek.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale jo, můžu se mýlit a může být šlendrián i v té VISA.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: hele nevím, ale když ti v Tescu odmítne terminál kartu i přes to, že člověk před tebou platil a udělá to dvakrát za sebou, je něco špatně - jeho i moje byla visa, jediný rozdíl byl v tom, že já neplatil tolik, abych zadával PIN. A nestalo se mi to poprvé, o to víc mě to sere, protože buď je v háji karta, nebo je někde nějaký bug. A vzhledem k tomu, jak kvalitní programátory má mbank, to vidím na problém na jejich straně.
    A že by VISA nedávala bance informaci, že se někdo pokusil platit kartou a neprošlo to, se mi nezdá jako pravděpodobné, sorry.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: neznám detaily - ale obvykle v takové situaci fakt není na vině banka (ať už jakákoli) - když je to odmítnutí na straně terminálu, který info ani nepředá do banky, tak ta nemá jak se to dovědět a klientovi ukázat.

typicky: špatný PIN / blokovaná karta - banka to ví, zamítla to. pak může ukázat notifikaci, co bylo špatně.
    terminál má problémy s připojením, neakceptuje nějaký typ karet - do banky se info vůbec nedostane.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a doufám, že tam bude i vidět všechny odmítnuté platby kartou, nejen ty, které mbank chce a bude tam i důvod odmítnutí. Fakt není příjemné, když si člověk musí půjčovat od dítěte, aby měl na zaplacení v obchodě, protože kartu to nevzalo a bankovnictví o tom ani neví...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: šlo mailem i do zpráv v IB, uvidíme, co z toho vyleze. obávám se ovšem, že to bude dva kroky vpřed, jeden vzad, a jak je dobrým zvykem, půl roku bude část nových featur v polštině ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    že by?

Internetové bankovnictví | mBank.cz
    https://www.mbank.cz/promotion/ib/#z1v3
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Přesně tak.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    WITTGENSTEIN: je vidět v detailu každé platby, ale předpokládám, že tobě jde o to, mít to tak v přehledu...?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Existuje nějak, jakýkoli způsob, jak donutit mBank ukazovat účetní, nikoli disponibilní zůstatek?
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Nemáš v denní výpisu posílaném emailem více detailů?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls netusite jestli s timhle se da neco delat, nebo abych zjistil, o co jde, to musim po jednom rozklikavat?

HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: a k jeste druhy otazce... ano, v seznamu je, a kdyz se podivas do seznamu planovanych plateb, tak je tam taky... po provedeni zmizi:-)
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: presne tak, je to jen jedna platba z deseti. Ostatni v pohode.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA:
    HAYES: ale tak nejsou to "všechny" trvaláky, ne? a v seznamu trvaláků to je? docela by mě zajímalo, jak se něco takovýho stane a jak častý to je...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam