• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: a k jeste druhy otazce... ano, v seznamu je, a kdyz se podivas do seznamu planovanych plateb, tak je tam taky... po provedeni zmizi:-)
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: presne tak, je to jen jedna platba z deseti. Ostatni v pohode.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA:
    HAYES: ale tak nejsou to "všechny" trvaláky, ne? a v seznamu trvaláků to je? docela by mě zajímalo, jak se něco takovýho stane a jak častý to je...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HAYES: je to sileny bug. stalo se mi to samy. v detailnim generovanym pdf vypisu to bylo. resil jsem to asi pulrok nazpet. clovek by si rikal, ze to v tichosti opravi a nasypou si popel na hlavu. tak ne no.
    HAYES
    HAYES --- ---
    NELDE: nejde to ani podle castky. I kdyz si dam zobrazit komplet historii bez filtru, tak to tam neni
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Hm, nekde jsem se dogooglil k reseni, staci pridat tohle do filtru:

@@||online.mbank.cz/Adv/

mbank.cz · Issue #282 · tomasko126/easylistczechandslovak · GitHub
    https://github.com/tomasko126/easylistczechandslovak/issues/282
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Ani reklamy to nejsou, prostě mají části webu na "blbý" adrese.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: to nejde jen o tracking, ale i o reklamy..
    AXTHEB: tohle bude asi ono.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mají nějaký části webu na url www.mbank.cz/Adv/ a uBlock to blokuje.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Hele máš pravdu, on se ani nenačte třeba seznam zpráv, ale když to povolím tak tam žádnou nekalou aktivitu (tracking) nevidím.
    NELDE
    NELDE --- ---
    HAYES: Zlobí vyhledávání podle čísla účtu. Zkusil bych to podle částky.
    HAYES
    HAYES --- ---
    nemate nekdo zkusenost... Platim x let penzijni pripojisteni trvalou platbou. Ted jsem se chtel podivat v historii, kolik uz jsem zaplatil a ze zdesenim jsem zjistil, ze tam zadny platby nemam. Druhy den me uklidnila pani na lince pojistovny, ze platby standardne chodi. Je te nejakej bug nebo mam nekde neco spatne zadany?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: mně to dělalo jen při rozkliknuti historie účtu. Chrome/macos.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám uBlock origin v aktuálním chromiu, vypnutý ho nemám a normálně mi to funguje.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E2E4: já mám taky ublock a pro mbanku jsem ho vypnul, tak jako pro pár dalších webů.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: nepouzivam doslova AdBlockTM, that's so 2000s, pouzivam uBlock origin resp. mam pocit ze se mi to stalo i v Safari/AdGuard.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Máš rozbitej adblock.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    teda fakt hrozny, vzhledem k tomu ze v mbank mam par drobnych trvalych prikazu z doby kdy to byla cool banka, tak jsem to jeste nezrusil..

a ted jsem narazil na tenhle problem, pokud by se to nekomu stalo:

mBank
    Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5.

reseni: vypnout adblock

oni zrejme maji nejaky tracking/spyware a kdyz ho nevidi tak se se mnou odmitaji bavit.. desny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    VITI:
    Heh. Tak toho jsem si všiml hned, ale nenapadlo mě, že to nemají ošetřeno a následně, že to prošlo ADAMMovi. :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Pokud to bylo přes Word, tak ten to mohl přeformátovat. Nebo to v té aplikace je špatný znak (-;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam