• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já bych tedy koupil nějaký ostrov, jestli by to stačilo (miliarda není zase tolik). Samozřejmě bys mohl přijet kdykoli na flám.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: šetřím na spoustu věcí, které si pak nekoupím, protože moje přirozená lakota zvítězí ;)
    KOC256: já jsem velmi neskromný :) ale jak říkáš, je to o úhlu pohledu :) jako jo, asi bych uměl utratit hodně peněz, ale kdybych (vsadil a) vyhrál třeba eurojackpot (je tam snad miliarda), musel bych celkem dlouze přemýšlet, za co bych to utratil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Já jsem naopak skromný... :-)

Ale vždy je to o úhlu pohledu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SDN33:
    Tam jsou TZV obálky. Nastavíš si ji třeba "Pojištění auta" a cílovou částku třeba 25000. A pak si tam přehazuješ peníze. Třeba každý měsíc 3000. A takto máš třeba 10 obálek a pomalu si je plníš z přebytků...

Ale do detailu si to už úplně nepamatuji, už to léta nepoužívám...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Čím méně financí, tím větší cíle, ne? Šetříš na let s Blue Origin?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: já mám furt drahé cíle a "málo" financí :D ale to asi spousta lidí :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KOC256: No já si to představoval tak, že si jen nějak virtuálně přepažím účet, ne, že budu muset vytvářet nový.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Ono to má cenu, pokud těch financí máš "málo" a nebo drahé cíle...
    Já to začal používat, když s tím přišli, ale ve chvíli, kdy za dva měsíce jsem naplnil všechny obálky, tak to přestalo mít smysl...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: aha..tak to je klasický mSpoření. To, co jsem myslel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SDN33: to já taky ne, ale líbilo se mi to u nich. Stejně jako bych ocenil jednorázové virtuální karty pro placení na netu, ale to bych chtěl moc...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KID_MCHUTT: air bank ani nemám
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SDN33: a jsi si jist, že to bylo v mbance a ne v airbank?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Čau, tvl, volám už 15 minut na mLinku z appky, tak tady bude asi rychlejší. Onehdy jsem viděl nabídku na jakýsi virtuální "účet", který si můžu nějak pojmenovat, jako třeba "dovolená" a posílat si tam prachy. Nemůžu to najít. Poradili byste mi, kde to je zase je? Díky.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ATAN: Kdysi se mi stalo u KB. Šlo o podnikatelský účet během mateřské. Chodily tam peníze, ale jednou za čas. Prostě pokrýval základní potřeby, většinou tam bylo kolem 20-30 tis.
    A pak jsem jednou na místní pobočku přišla ve chvíli, kdy místní vedoucí očividně obšťastňoval mladou pokladní.
    Za pár dní na to si mne pozval na kobereček a vyzval mne, ať zruším účet, že mám na něm malé obraty (plus jsem měla u nich soukromý a stavebko).
    Tak jsem řekla, že jo. A ať mi přesype jinam i to stavebko. Zalapal po dechu.
    A od té doby mi co půl rok vola jejich operátor, ať si u nich zřídím podnikatelský účet.
    Pokaždé jim řeknu, že mi je líto, ale když si neuhlídali místního vedoucího pobočky, jejich problém.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: u mBank ne. Ale u ING a Expobank. U Expo vím za co ..., u ING netuším, hádám, že za neaktuální údaje? Měl tam platnou občanku?
    ATAN
    ATAN --- ---
    Stalo se vam nekomu, ze vam mbank vypovedela ucet? Znamemu ted prisel dopis, ze mu mbank vypovida ucet s dvoumesicni vypovedni lhutou. Bez uvedeni duvodu. Moc ho nepouzival, ale neco malo tam jednou za mesic prislo.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Jsem si chtěla uchodit apku do mobilu. Přes internetové bankovnictví to nešlo (a nešlo mi to opakovaně nejen dnes), psalo to, že je to nedostupné. Přímo přes apku mě tě vyzvalo k zadání trojciferného kódu, který jsem zadala, ale plechová huba pořád dál opakovala, že mám zadat trojciferný kód. Přes mlinku to další čtvrthodinu nejde, protože jsem to zkusila přes tu apku. Ale za čtvrt hodiny jim musím zavolat zase já, nemůžou zavolat oni.
    Moje trpělivost opravdu dobíhá.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RATTKIN: Má jedinou výhodu, je to druhá karta zdarma - do šuplíku pro případ ztráty. I když dceři ji teď dali jako MC, takže má oba druhy karet
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    když mám mbank kartu svět, má cenu ještě debetní karta? zdá se mi, že má všechno horší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT: Tak pak OK. Pardon :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam