• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Jo tohle me taky pobavilo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já se do ni už nechci trefovat, ale každá moje interakce s webem skončí nějakým překvapením...
    (web mám samozřejmě v češtině :-))

MVEK
    MVEK --- ---
    A rozdíl mi pak nesedí vůbec. Leda by u mSpoření měli pásmové úročení a u eMax Plus už ne. Protože u eMax Plus jsem jednou měl přes 500 tisíc a na druhém asi polovinu a divil jsem se, že mám připsaný měsíční úrok méně na tom, kde mám víc peněz. Pak jsem zjistil, že neúročí do 500k vyšší sazbou a přes nižší.
    Ale u mSpoření to třeba tak mají s tím limitem 100k, a pak třeba máš vypočtený faktickou úrokovou sazbu podle toho, o kolik jsi těch 100k překročil.
    MVEK
    MVEK --- ---
    NELDE: Já už to vzdávám, jak se to mění. Takže teď ani nevím, kolik je při překročení těch 100 tisíc. Jinak by to mohlo být tím. Ukazovala mi takhle aktuální úrok podle toho, kolik jsem tam (nebo aspoň u eMax plus to tak bylo) měl.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Jenom to v IB není vidět - resp. je tam jiná hodnota. Volal jsem na linku a prý je to známý bug na jehož odstranění pracují.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: to jo, to přišlo
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Tak zase 5% na mSpoření komunikovali stávajícím slušně - noví o tom nevědí.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: celkem mě nemile překvapuje, že se to dozvídám takhle z nějakého screenshotu a banka jako taková zjevně nestojí o to, aby tu službu lidi používali...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    já to pochopil stejně tak, jak to píšeš. Ale pak platí i to, že to je nešťastně formulované... :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Ale on je asi opravdu neomezený, protože je můžeš zakládat i rušit ručně. To omezení se vztahuje na aktuálně platné. Je to v duchu: můžete si koupit neomezeně aut, ale najednou se vám do garáže vejde jen několik. Je to spíše špatně formulované - chtěli zdůraznit výhodu, že se uživatel nemusí bát zrušení.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: SDN33: Mate recht, na Lince mi to uz vysvetlili.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Mám dotaz - jaké máte úroky na mSpoření? Má být 4,5%, ale mám 2,78% nebo 2,89% - ani nevím proč jedno nebo druhé.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KID_MCHUTT: z Emaxu jde posílat jen na vlastní, ano.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    No ta informace chyběla že...

Nejprve musíte vytvořit předdefinovaného příjemce - ale poté je třeba ještě příkaz provést. Při provádění příkazu lze v druhém kroku změnit téměř všechny parametry (KS, SS, VS, výši částky), samozřejmě kromě čísla účtu. Nejde o chybu, ale o upozornění, že eMax i eMax Plus umožňuje převod pouze na jeden zadaný účet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a není to tak, že z toho emaxu jde posílat peníze jenom na hlavní účet? (jenom se ptám, pač jsem to nikdy jinak nepotřeboval)
    LBW
    LBW --- ---
    ADAMM: NELDE: Vlastni osobni ucet, kde mam mkonto a 2 emaxy. Tohle je jeden z tech emaxu
    NELDE
    NELDE --- ---
    LBW: A to je vlastní účet nebo jsi disponent?
    Jinak mBank měla o víkendu nějakou údržbu, tak možná to je nějaký bug.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LBW: jediné, co mě napadá - nejsi přihlášený na business kontu místo osobního? ale to je asi blbost...?
    LBW
    LBW --- ---
    Hele, co delam blbe, kdyz mi to neumozni zaplatit z uctu, kterej potrebuju?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam