• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: SDN33: Mate recht, na Lince mi to uz vysvetlili.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    No ta informace chyběla že...

Nejprve musíte vytvořit předdefinovaného příjemce - ale poté je třeba ještě příkaz provést. Při provádění příkazu lze v druhém kroku změnit téměř všechny parametry (KS, SS, VS, výši částky), samozřejmě kromě čísla účtu. Nejde o chybu, ale o upozornění, že eMax i eMax Plus umožňuje převod pouze na jeden zadaný účet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a není to tak, že z toho emaxu jde posílat peníze jenom na hlavní účet? (jenom se ptám, pač jsem to nikdy jinak nepotřeboval)
    LBW
    LBW --- ---
    ADAMM: NELDE: Vlastni osobni ucet, kde mam mkonto a 2 emaxy. Tohle je jeden z tech emaxu
    NELDE
    NELDE --- ---
    LBW: A to je vlastní účet nebo jsi disponent?
    Jinak mBank měla o víkendu nějakou údržbu, tak možná to je nějaký bug.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LBW: jediné, co mě napadá - nejsi přihlášený na business kontu místo osobního? ale to je asi blbost...?
    LBW
    LBW --- ---
    Hele, co delam blbe, kdyz mi to neumozni zaplatit z uctu, kterej potrebuju?

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: a je v nich tak půlka transakcí, ale možná se pletu a přijde dalších sedmnáct mailů...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    Dneska mám splatnost pro tři platby, které mi ráno nedošly. Když jsem viděl odpoledne tři maily, tak jsem se zaradoval, ale pak jsem si všiml, že jsou pro platby co mi došly někdy před týdnem...

Tak aha...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Koukám, že dneska vyřešili nějaký mailový backlog. V průběhu dne mi postupně do emailu chodí mBank Pushe za posledních cca 14 dní.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Už bylo toto?

mBank zdvojnásobuje příspěvky na pomoc Ukrajině, je tam 3m limit. Stačí přispět pomocí tlačítka "Pomoc Ukrajině" .
    "V internetovém bankovnictví jsme připravili platební tlačítko, kterým můžete jednoduše a bezpečně přispět na sbírku SOS Ukrajina od neziskové organizace Člověk v tísni. Tlačítko najdete na hlavní stránce ihned po přihlášení"

Důležité informace v souvislosti s děním na Ukrajině | mBank.cz
    https://www.mbank.cz/ukrajina/
    MVEK
    MVEK --- ---
    Já u mBank zatím jen reklamoval peníze, které mi sežral bankomat Monety, než jsem si je stihl vzít:-). Chtěl jsem si řádně uklidit kartu a zrovna jsem měl zbrklé ruce, než jsem to zvládl, přihrádka se zavřela i s penězi.
    Ale povedlo se docela rychle vyřešit.
    NELDE
    NELDE --- ---
    STENNY: Ano. Zavolal jsem na linku a za čas to bylo vyřešeno. Jednou pozitivně a jednou negativně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    STENNY:
    mBanka bude jen prostředník, protože toto se řeší u karetních asociací. tedy zadej obyč reklamaci s tím, že jim přesně napiš co chceš, aby si to nevykládali po svém...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ahoj,
    pokoušeli jste se někdo u mBank uplatnit chargeback, tj. strhnout platbu od obchodníka, který nedodal zboží a nevrací peníze?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Mám mBank, AirBank, Monetu a Erste.

Dlouhodobě nejméně mě nasrává AirBank. Sice se nikam neposunuje, ale to co tam má má funkční.

Pokud neděláš psíkusy, tak Erste ti taky bude fungovat.

mBank je opravdu peklo.
    EDERA
    EDERA --- ---
    VITI: Pobavilo.:-D

KID_MCHUTT: Hodně štěstí. Aktivně používám mBank, Raifku, UniCredit a máminu Spořku. Občas trochu ČSOB, AirBank, Monetu a Fio. A nemůžu říct, že by některá z těch bank byla top a vždy vše bez komplikací. UniCredit teda rozhodně vede v tom, jak zkomplikovat i věci, které by šly jednoduše.

A mBank teď u mě získala cenné body - viz akce "jak jsem si koupila nový mobil"
    [EDERA @ Banky, bankovnictví, bankovní operace]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VITI: utrhni si prst, ještě rád si ho necháš přišít - stejná rada
    VITI
    VITI --- ---
    KID_MCHUTT: zkus chvili unicredit :-) ... rad se vratis k prehledne mbank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: Lepší? Po kolikáté za posledních pár let jsem měl problém a pokaždé to bylo tím, že nějaký blbec v bance něco změnil a podělal? Včetně toho přidávání kontaktů, protože jsem se přihlásil, smazal starý uložený tmobil (editace čísla účtu nelze) a při pokusu přidat ho znovu mě to odhlásilo. Prostě beze slova - čau.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Jestli myslíš, že u velkých to bude lepší...
    Dej pak vědět srovnání. Z bank, které mám, mi furt přijde mBank jako ta lepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam