Jako taky z mBank rostu a mám ji taky ještě z doby před AirBank apod. Takže tehdy jsem ještě získal i zdarma kartu k eMax účtu, a tu dodnes používám jako "bezpečnou" kartu, že co na ní nemám, by mi nikdo nemohl vycucnout. Kupodivu mi ji obnovují stále zadarmo.
Ale co jsem letos měl za špatné zkušenosti s RB, a to taky mimo jiné kvůli špatnému IB, tak už nevím, kdo je horší:-). U RB to jsou featury, které komplikují život, jako že platba přes GoPay neprojde, protože nejsou prostředky, RB ji kupodivu opakuje další den, a asi automaticky, ve chvíli, kdy se na účet peníze nahrají, nebo nevím. Protože když jsem to nahrál, našel platbu v čekajících a dal Znovu provést, vytvořila se mi kopie, tu jsem potvrdil a zaplatil jsem přes GoPay dvakrát ve stejnou minutu stejnou částku (GoPay to po pár dnech vrátilo automaticky).
Pak mi taky dovolili připlatitit si stovku za expresní platbu v neděli, takže se platba stejně provedla až po půlnoci, a přesto mi peníze strhli (ale reklamaci uznali, byť totéž se nám stalo i u účtu pro organizace - SVJ, a tam měli víc keců, ale že to stejně vrátí, ale prý jsme si zadali splatnost ten další den a k tomu expresní platbu:-)). No a vrcholem bylo, když jsem zjistil, že už několik let, kdy jsme tam i byli a u SVJ měnili přístupová oprávnění, nás nechali na starém typu účtu, kde platíme pár set měsíčně, ačkoliv můžeme mít zadarmo už mnohem déle.