• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: firefox
    KOKES
    KOKES --- ---
    jo už jsem to našel. když tam jdu z hlavní stránky přes histerii, tak to tam není. když tam jdu přes produkty/historie tak to tam je a pak to tam je i z hlavního menu.
    ok, programování je dneska složitý, chápu:-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: koukáš na mobilu nebo v browseru?
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: zatrhával jsem všechno co tam šlo a je to čím dál stejnější. (zobrazovat nepodstatné položky atd.)
    poslední srpnový pohyb 27.8 a pak až 4.9. Na hlavním menu je 1.9 připsání úroků.
    Mě je to normálně volný, ale chtěl jsem se podívat i na jiný účty jak je to s úroky a vidím holt jen poslední.
    Teda není to to vylepšené bankovnictví na který mají reklamu.
    No a pak věř jim, že počítaj dobře...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: musíš ve filtru nastavit v historii "produkt" - standardně je zatržený jenom hlavní účet, ne ty ostatní
    KOKES
    KOKES --- ---
    online mbank nezobrazuje úroky? resp. na přehledu je poslední připsaný úrok a daň, v historii nic ani když dám zobrazit nepodstatné informace..
    GOR
    GOR --- ---
    PATRIKCHRZ: Diky, zadano vcera vecer, takze pocitam zitrek :-)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GOR: jen pozor na to, když ve VÚB zadáváš pozdě večer, už se to zadá se "zítřejším" datem, já vždy zadával ráno
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GOR: do druhého dne (včera jsem zadal, dnes přišlo), posíláno na běžný účet, ne rovnou na spořák
    GOR
    GOR --- ---
    Mate nekdo zkusenost, jak rychle to z VUB dorazi do mB?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: já dal u každého akorát "pozastavit" (ale hned vedle je tlačítko zrušit) a vybral jsem je. Ono se to ještě může hodit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: zatím si je nech, otázka je, co bude až ta akce skončí
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Zatím to je do konce září.

Nevíte, jak zrušit ty debilní mSpoření, co jsou teď vlastně zbytečné? Jak je jich 8, tak trochu překáží.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: to netuším, dělal jsem to včera, takže mě to moc nezajímalo, ale předpokládal bych, že ode dne založení/schválení žádosti
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: od kterého dne se vždy počítá ta měsíční lhůta? Od 1. dne v měsíci, nebo nějak ode dne založení?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KID_MCHUTT: přesně tak. A čím aktivněji budou klienti na takové akce reagovat, tím aktivněji je budou banky nabízet. Já tam přesunul část peněz z VUB. U Raifky mám už "plno"
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: uvidíme, jak dlouho jim bude trvat ta výhodnost. Zatím jsem tam přesunul peníze a uvidíme, i kdyby ty 4% byly jenom na čtvrt roku, je to lepší než drátem do oka
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: jasně, mám jak ten nový spořák, tak kreditku Travel
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELDE: To je jako ty různé limity na příležitostné příjmy apod. Aby lidi nemuseli podávat daňové přiznání kvůli "blbostem".

O limitu na pojištění 100k EUR vím, jj.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SPIKE411: VUB mám také. Zkusil jsem si spočítat, jak mi pomůže denní úročení plus platba daně až příští rok (a tedy se to úročí do té doby) a vyšlo mi, že to udělá 3,7 místo 3,6. Nicméně i když není ofiko limit, nechceš tam dávat více než 100k euro.
    O limitu daně z kapitálového majetku slyším poprvé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam