• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Takže co tak čtu, zruším tři karty (MC World / mKreditka Plus, MC Standard / mKreditka e-Shop (pouze v mobilu), MC / mKarta Svět) a nahradím ji jednou mKreditkou Travel. (Plus mi zůstává Visa k mKontu a ještě eKarta (též bez plastu), kterou jsem ale využíval jen během marketingové akce.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    mBank ruší bonusy na starších kreditkách. Zůstanou jen na nové | Peníze.cz
    https://www.penize.cz/osobni-ucty/475758-mbank-rusi-bonusy-na-starsich-kreditkach-zustanou-jen-na-nove

BTW od listopadu se ruší bonusy na starších kreditkách.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SDN33: Za zkoušku to stojí, imho pokud se nebude měnit sazba ČNB, tak by to mohli nechat.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    To jsou fakt lunatici :D

Nevíte, jestli udrží 4% na sporáku ( bez ř autentické) i do avizované garance, co končí tento měsíc? Stalo by za to tam poslat prachy.

MVEK
    MVEK --- ---
    MVEK: Právě že ne, tvůj případ byl, že přijdeš o notifikaci.
    Můj je, že na ni stihnu kliknout, a přitom mám už appku otevřenou s tou transakcí. Vypadá to, že appka nedovoluje jedno potvrzení zobrazit víckrát, i když nebylo vypořádané.
    HAYES
    HAYES --- ---
    MVEK: tyvoe mveku, presne na tohle jsem se ptal 10.1.2025 a ty jsi mi odpovidal, jak to resis pres mklic :-D ale k veci... vubec si nepamatuju jak. ale od nejaky doby timhle problemem uz netrpim. Jedina vec, co me ted napada je, ze od kvetna nemam Apple, s kterym jsem s tim bojoval. Promin, ale fakt me to ted pobavilo ;-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Když jsme u UI... Umí mi někdo vysvětlit, jak na mobilní appce řešit, když provedu někde transakci a mám appku na mobilu otevřenou, připraven na potvrzení operace přes mKlíč.
    Jenže appka se mi sama refreshuje, aby mi potvrzení zobrazila a ve stejnou chvíli přijde notifikace a já někdy moc rychle kliknu na tu notifikaci, než zaregistruji refresh stránky.

Výsledek:
    - problikne mi potvrzení z mKlíče
    - pak mi vyskočí v reakci na tapnutí na notifikaci chybová hláška, že tuto operaci jsem již zobrazil

No a když si pak najedu na mKlíč přes ikonku uživatele, tak stejně ta visící transakce už nejde zobrazit, že jsem ji již zobrazil... Takže musím transakci na e-shopu apod. zrušit a zadat znovu.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Já taky dlouho válčil, kudy třeba jít, abych splatil kreditku. Ale zvykl jsem si. A zobrazení historie transakcí pro účet... no o tom ani nebudu začínat:-).

A to že mi nejde vygenerovat potvrzení nějakého druhu transakcí, jsem tu už psal. Vygeneruje to rozbité prázdné PDF. Tuším pro karetní nebo které.
    KOKES
    KOKES --- ---
    tak není to nic důležitýho, jen mě to zarazilo. Díky Kide
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: s UX na tom mBanka nikdy nebyla dobře :) to prastaré UI bylo aspoň přehlednější...
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: firefox
    KOKES
    KOKES --- ---
    jo už jsem to našel. když tam jdu z hlavní stránky přes histerii, tak to tam není. když tam jdu přes produkty/historie tak to tam je a pak to tam je i z hlavního menu.
    ok, programování je dneska složitý, chápu:-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: koukáš na mobilu nebo v browseru?
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: zatrhával jsem všechno co tam šlo a je to čím dál stejnější. (zobrazovat nepodstatné položky atd.)
    poslední srpnový pohyb 27.8 a pak až 4.9. Na hlavním menu je 1.9 připsání úroků.
    Mě je to normálně volný, ale chtěl jsem se podívat i na jiný účty jak je to s úroky a vidím holt jen poslední.
    Teda není to to vylepšené bankovnictví na který mají reklamu.
    No a pak věř jim, že počítaj dobře...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: musíš ve filtru nastavit v historii "produkt" - standardně je zatržený jenom hlavní účet, ne ty ostatní
    KOKES
    KOKES --- ---
    online mbank nezobrazuje úroky? resp. na přehledu je poslední připsaný úrok a daň, v historii nic ani když dám zobrazit nepodstatné informace..
    GOR
    GOR --- ---
    PATRIKCHRZ: Diky, zadano vcera vecer, takze pocitam zitrek :-)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GOR: jen pozor na to, když ve VÚB zadáváš pozdě večer, už se to zadá se "zítřejším" datem, já vždy zadával ráno
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GOR: do druhého dne (včera jsem zadal, dnes přišlo), posíláno na běžný účet, ne rovnou na spořák
    GOR
    GOR --- ---
    Mate nekdo zkusenost, jak rychle to z VUB dorazi do mB?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam