• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    HOUMLES: no klidne at to namontuje neautorizovany servis, ale nevim jak je to pak se zarukou. Nejde jen o pripojeni na canbus, ale o rozebrani a upravu tech plastu (na videich to musel ten clovek nejak seriznout, aby mu to pasovalo).
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    CERMI_FOX: tim, ze si pripojis na canbus svoje zarizeni neporusujes zaruku. a ofiko servis ti urcite nebude instalovat nic 3rd party, to snad plati u vsech znacek :)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    RATTKIN: jsou do tesly 3rd party tlacitka zabudovat pomoci ceskeho servisu beze ztraty zaruky?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    prosím hlasujte pro nové superchargery

Hlasování o nové nabíječky Supercharger Voting
    https://youtu.be/kQNmCmpDykw
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ABS: TMY má pořádný HEPA filtr a diesel prostě necítím. Necítím ani traktor s hnojem, nemám potřebu přepínat vnitřní cirkulaci. Taky foukání je tak vyřešené, že necítím proud vzduchu, takže ho nepotřebuji směrovat.
    TM3 ale tak dobrý filtr nemá, ani ta nejnovější.

Ten zbytek jde ovládat hlasově, kdo chce tlačítka, tak si dokoupit Sexy Buttons, neoriginálního příslušenství je do Tesly spousta a občas i dobrá kvalita. Nebo samozřejmně jiné auto, ale Tesla má tolik výhod, že mi to už nedává smysl.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Když je tu tak často řeč o té Číně, zajímavý rozhovor

INFO.CZ | Pod čínskými auty dnes na výstavách lezou s foťákem Evropané
    https://www.info.cz/podcasty/auto-moto-borski/pod-cinskymi-auty-dnes-na-vystavach-lezou-s-fotakem-evropane
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    W_NOICE78: No tvl, to bych se asi posral.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    A software update bricked my car today. 🙄 Mach-E.
    @kozad86 • A software update bricked my car today. 🙄 Mach-E. • Threads
    https://www.threads.net/@kozad86/post/DAbTb0uuOlr/

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MMORT7: JYRKA: Na vrata od garáže jsem využít tu nativní podporu pro HomeLink. Funguje to dobře, ale přirozeně jen v limitech HoneLinku.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MMORT7: Podcasty tam bezi nativne, brana ne. Ale zrovna tu neni problem ovladat hlasem z mobilu
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    LAUNCHER:
    JYRKA:
    To není jen o navigaci, ale o poslouchání podkastu, otevírání brány via Home Assistant...
    Tiché docela naprd tedy.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: nevim co je na tom osklivyho, proste to funguje :) jako neni to uplne stabilni jako ta interni navigace, ale ja jezdim s waze uz tak 10 let a fakt taky nedokazu pouzivat nic jinyho a ikdyz je to v tom browseru tak je to porad lepsi nez cokoliv ostatniho
    https://play.google.com/store/apps/details?id=it.cpeb.teslaa
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOUMLES: Tím myslíš ten trik s web stránku v prohlížeči? To jsem ještě nezkoušel. Se mi do toho nechce, že je to takové ošklivé. Ač bych tomu měl dát alespoň sanci. Ale good point a díky za připomenutí. Nebo už to jde i nějak lépe?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: ale zrovna android auto jde uplne v pohode rozjet a jezdim s nim kazdej den
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MMORT7: Nemá ani CarPlay ani Android Auto a dost mě to štve, protože silně preferuji Waze.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MMORT7: nemá, ale obvykle se bez toho obejdeš. Pokud ovšem není rozvrtaná Praha, protože od určitého stupně zácpy to selhává - na rozdíl od Google nebo Waze.

LAUNCHER: hepa filtr nepomůže na všechno, co některá auta vypustí je neskutečné.
    A k vyhřívání: obvykle to vypínám, protože to hřeje moc.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    Mimochodem Tesla má Apple CarPlay nebo se jim nechtělo platit za licenci?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ABS: Cirkulace - Za rok jsem na to nesahnul, TMYP 2023. Totez S Plaid 2023, alespon co jsem to mel pujceny. TM3P 2023 jsem jel docela dlouho s kamosem, nezaznamenal jsem ze by to resil, ale zas co soudit z jedne dlouhe jizdy. Kdyby Te to vic zajimalo, muzu se ho zeptat.

Mmch nesouvisi to s tim uplne, ale bylo by mi lito vzit takove ty stare 3, jeste bez HEPA filtru. Resp cokoliv bez HEPA filtru.

Vyhrivani sedacek - Tohle problem znam z me predchozi O3, ale neznam u TMYP. YMMV.

Sterace - Odpovedel TIGU.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LAUNCHER: Auta, ve kterých jezdím, a je v nich vyhřívání sedaček, mají v sedačce tlakový senzor, takže i když je vyhřívání zapnuté, prázdné sedačky netopí. Předpokládal bych, že to tak bude mít i Tesla, takže nejspíš o edge case míň. Pokud teda někdo nevozí na sedadle dostatečné množství zmrzliny, které by už registroval tlakový senzor, což budou hádám 10+ kg hodnoty :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    LAUNCHER: TM3 změna intenzity stěračů je namáčknutím tlačítka na páčce a pak levé kolečko na volantu - nahoru/dolů. Na displayi šudlat nemusíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam