• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Čínské elektromobily BYD se v Evropě poprvé prodávaly lépe než Tesly. Na prvním místě je Škoda Elroq – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/cinske-elektromobily-byd-se-v-evrope-poprve-prodavaly-lepe-nez-tesly-na-prvnim-miste-je-skoda-elroq/sc-870-a-234911/default.aspx

W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    🚨Dobijeni ve Vestci na SC aktualne 8,60 kč/kWh a 8 novych V4 ted stavi u OC Čestlice.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    MINER: kia pv5
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    STARE_CASY: tzv. "turkuje"
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Ten požár jsem dohledal, nějak mi to nedalo. A teda zbytečná ztráta času.... Trochu se kouří z baterie, rychle vyřešeno. A takhle je to u něj se vším - fakt nelže, jenom ohýbá realitu a říká jenom tu část, která se mu hodí.

https://x.com/kunc_zidenice/status/1830473278676201730
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    STARE_CASY: mi přišlo od začátku extremně divný, že by v ČR hořel elektromobil a nedostalo by se to do novin
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    JYRKA: Kunc je teda tak trochu Baron Prášil. Ne, že by lhal, jenom si rád ohýbá realitu tak, aby to, co říká, vyznělo záměrně úplně jinak. Obě auta byla obecní. To první byla elektrická multikára, která byla používaná všelijak, a to MG kupoval... tak trochu zvláštně a hejtil ho ode dne nákupu s tím, že to je strašně špatný. A celou dobu tam brečí, že oslovili dvacet automobilek a na dané podmínky ve výběrku byli ochotni přistoupit jen MG.

Kunce mám ve feedu často a dost se bavím, jak dokáže být mimo v mnoha oblastech.
    GOR
    GOR --- ---
    MYKEZ: Neni Kia PV5 ekvivalent elektrocke Starie?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LAUNCHER: Co vim, kupoval cinu. To je vse
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JYRKA: Prosimte, to co mu shorelo - coz me desi - Jak dopadli pripadni pasazeri? Co to bylo za auto a jak zle to bylo?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Čína 😂🤷‍♂️

MINER
    MINER --- ---
    DIM_: Velká cena obávám se už. Jinak by byla asi dobrá.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MINER: Kia EV9 je velka ne? Az moc.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MINER: Hledal jsem dost a nenašel, ani Buzz nevyhovoval. Snad bude někdy relativně brzy BEV Staria.
    MINER
    MINER --- ---
    Je nějaký EV, kam se vzadu pohodlně vejdou 3 děti (dvě velký, jedno v sedačce) a pes s vercajkem do kufru, plz?

Kámoš potřebuje, a tvrdí, že všichni jsou vzadu úzcí (včetně Enyaqu) a Buzz nechce.
    Nemělo by to stát raketu. Cena Enyaq je asi max.

Dík za tip případně, pokud něco takovýho je.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PEPAZZ: ale i tak furt lepší jak CT, ne? :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PEPAZZ: vlastne nechápu pro koho takovy auto dělaj : ) model 2 by měl sai tak 100x vetsi zakladnu potencialních kupců nez tohle monstrum
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    New Tesla Model Y Performance Breaks Cover, Plaid Wheels And All | Carscoops
    https://www.carscoops.com/2025/05/new-tesla-model-y-performance-breaks-cover-plaid-wheels-and-all/

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PEPAZZ: Nepleteš si to s novym S plaid?

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    btw. model Y performance uz se testuje na nurburgringu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam