• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    PEPAZZ: oboje nmc i lfp by měly bejt prizmatický

Google Image Result
    https://share.google/9QvyC7ArCALKRdsfK

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BOBASH: jaky baterie vlastně používa MB pro CLA? cylindry nebo prismy/pouche?
    LELI
    LELI --- ---
    SPEEDY: jj, bud osobni zkusenost, nebo pratele s fotografiemi palubaku/aplikaci
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    LELI: Ta Praha - Olomouc je z vlastni zkusenosti?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DZODZO: Tak Stellantis to bude dělat ve Španělsku. Jen teda nakoupí dílů od Leapmotoru a bude z toho montovat ... Leapmotor. Vlasoza chvíli ty evropské automobilky už nebudou ani potřeba.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ti z toho narobia, tak mozu nakupovat hotove cinske sunty, doma to rozlozit na zakladne materialy a poskladat z toho ine auta, ked to zvladne Bogdan zo Sosnowca u seba v garazi, tak preco by to nezvladli vybavene fabriky :)

Můžeme to celé zavřít, naříkají zoufalé automobilky. Čína drží všechny v šachu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-muzeme-to-cele-zavrit-narikaji-zoufale-automobilky-cina-drzi-vsechny-v-sachu-40544917
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    HERR_FLICK: Viděl jsem i3 (zamaskovanou) naživo v provozu v Mnichově a vypadá to na první pohled skvěle. Detaily samozřejmě nebyly vidět, ale byly vidět proporce a ty jsou naprosto ryzí žraločí BMW.

I ta iX3 se mi z dálky docela líbila, uvidím dneska večer, jak bude vypadat naživo.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    LELI: Hele na to, že tam šefdesignera pořád dělá ten kripl von Hooydonk, by Neue Neue Klasse v intencích BMW MOHLA bejt celkem takovej malej zázrak. Snad tuhle šanci nepromarněj a nevemou jméno Neue Klasse nadarmo. Obávám se, že to druhé bude skutečnost.

Mělo to navázat na celkem zlatou éru designu BMW, která vyvrcholila s E9. Pro mě třeba osobně cokoliv po tomhle už je downgrade.

Jestli teda udržej nastavenej styl a zas to nezesere, jako skoro vše, na co sáhl.
    Zatím to vypadá, že to bude další bachratá krabice a naprosto promrhanej potenciál udělat ladnýho žraloka(.

WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    TOFI: to je krásný auto!
    DIM_
    DIM_ --- ---
    LELI, KORKMAZ, TOFI: To jsem masivne zklamanej, ze nova i3 neni nasledovnik i3 :/ Ale konkurent Tesly 3.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Nová dačka hipster má být údajně za cenu kolem 400k

Dacia chystá nejlevnější elektromobil v Evropě | e15.cz
    https://www.e15.cz/magazin/dacia-chysta-nejlevnejsi-elektromobil-v-evrope-hipster-nema-klic-ani-obrazovky-1428166
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LELI: Mně se líbí ten zadní externí nárazník bez laku, klasika 70/80's. Ale ty bílý okna jsou děs
    LELI
    LELI --- ---
    TOFI: doba kdy bmw delalo hezky auta uz davno skoncila, tohle bvypada jak by to nekdo v rusku svaril ze trech aut.

Nevim jak se technicky posunuli, bmw i4m50e dojede cca do olomouce z prahy asi s 20 procent baterkou, kdyz jedes 130 max, stejnou cestu ujede tm3 hl lr awd taky se zustatkem 20 procent, ale muzes jet jako blazen vetsinu cesty 170 a byt tam za 2 hodiny. :-) predpisove by to dojelo do opavy (130 km dalsich) a tam by mela taky tech 20 procent. Baterku ma o trochu vetsi to bmw.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Nové BMW i3 bude v 98 procentech případů zpomalovat rekuperací | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2736595

Prvním plně elektrickým sedanem německé prémiové automobilky z Mnichova se stane příští rok model BMW i3. Značka již začala odtajňovat první informace o tomto pro ni klíčovém typu.

Například je zřejmé, že vůz využije shodnou platformu jako iX3, které právě nyní vstupuje do prodeje.

To například znamená, že v podlaze bude zabudována baterie s kapacitou 108 kWh, která zajistí dojezd 800 kilometrů. V nabídce bude varianta s pohonem všech kol.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    FAEKAL: ✋🏼
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    já mám obdobný dotaz ohledně VW ID.4

najde se majitel v Pardubicích, Hradci nebo okolí, se kterým se mohu pobavit o výbavě a zkušenostech?

díky
    NTR23
    NTR23 --- ---
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Zvažuji nákup BMW i3. Ještě jsem v tom nikdy nejel, ale čím víc to studuji, tím se mi to víc líbí. Najde se tu nějaký majitel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam