OMNIHASH: Jinak ad ty náklady – tady se dá vycházet spíš z nákladů na carsharing než na taxík. A ty koruny na kilometr nejsou ten hlavní problém. U druhýho auta to taky díky tomu může (možná) dávat smysl.
Problém je ježdění na delší dobu (dovolený, výlety, cesty k babičce, cesta někam na celej den, kde není pro ten robotaxík prostor aby mohl jet pryč a přijet jinej).
Když se podíváš, co stojí carsharingy v tomhle režimu, tak zjistíš, že jsi za výlet k babičce na víkend někde na 2-5 tisících podle auta.
Ono to vždycky vychází ještě relativně snesitelně v porovnání s koupením vlastního novýho auta a jeho měněním po třech letech, ale jakmile máš auto delší dobu nebo si kupuješ ojetý, tak se to dost mění.
Navíc tu je zásadní psychologickej faktor toho, že když už mám svoje auto, tak mě kilometr "stojí" jen náklady na energii (což reálně tak úplně nemusí být pravda, ale vnímáš to tak), údržba auta je právě cena za to, že ho můžu kdykoliv použít, kdekoliv nechat a nemusím řešit, co mě stojí.
Všechny tyhle věci jsou zajímavý, když bydlíš na těch Vinohradech a vlastnit auto je opruz kvůli parkování. Jakmile máš garáž, kde to auto stojí, nabíjí se a je kdykoliv připravený, tak dává smysl vlastní.
Zvlášť když s nárůstem životnosti baterií bude nejspíš to tvoje auto mít životnost třeba 20-30 let.