PEPAZZ: Viděl. Namotivovalo mě to domluvit si test tý věci, ale už jen z toho videa tuším, že s Muldixem úplně souhlasit nebudu.
On teď prochází přesně stejnou situací jako já, když jsem si poprvé sednul do BYD Seal a byl jsem fascinovanej, že to překvapivě není úplnej čínskej krám.
Jenomže pak s tím jezdíš trochu víc, zamýšlíš se nad tím, jestli by sis to fakt koupil, nebo by sis za o pár set tisíc víc koupil BMW iX3 se stejnýma parametrama a o galaxii lepší ergonomií, a jestli by sis risknul absenci servisu a bůhvíjakou ztrátu hodnoty, a to čínský auto už ti zase tak hustý nepřijde.
Jinak to auto není zas tak čistej list papíru, jak Muldix tvrdí, už z toho videa je vidět, že tam je spousta věcí velmi podobnejch s Lynk&Co 08, kterým jsem jezdil v létě. A i v tom slyším ozvěnu svejch dojmů z toho Lynku. Ono je to moc hezky vyrobený, vlastně to příjemně, tak nevtíravě a neotravně jezdí, ale za ten infotainment (kterej je stejnej nebo velmi podobnej) bys to rozkopal a zapálil, a hlavně ti to celý přijde jako že sis koupil telefon co má kolečka.
Čínský auta jsou překvapivě dobrý ve věcech, kde jsme to nečekali (zpracování, materiály, někdy i jízdní vlastnosti) a překvapivě blbý ve věcech, kde jsme to taky nečekali. Třeba infotainmenty, který jsou strašně rychlý, ale blbě vymyšlený.
Tisíckrát radši budu mít v autě infotainment a palubku z Renaultu 5 E-tech za 600 tisíc než z třikrát dražšího Zeekru, protože do toho Zeekru někdo dal drahý displeje a rychlý procesory, ale u toho Renaultu si někdo dal práci (a čas, proto nebyl hotovej za 18 měsíců), aby se zamyslel nad tím, jak to má fungovat tak, aby ti to v řízení pomáhalo a ne tě od něj odvádělo.