• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BASIK: chybí mi kombík. Majitelé psů si se sedanem nevystačí. (a taky je tady vzpomínka, jak jsem musel sundávat kolečka kočárku, abych ho nacpal do sedanu)
    BASIK
    BASIK --- ---
    Kazdopadne sem prekvapenej, ze nakonec ty ledvinky jde resit i... hezky! Pekny auto (az na ten volant, displej a chybejici cudliky)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KURE: zadokolka s nej baterkou pak bude mit WLTP blížící se 1000km tím padem
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    cena kolem 1.5 mil?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jj rikaji to i v prezentaci .. díky za doplnění ..
    KURE
    KURE --- ---
    PEPAZZ: tady píšou 900 WLTP*
    BMW i3 Sedan (NA0): Elektrický sportovní sedan
    https://www.bmw.cz/cs/all-models/3-series/sedan/bmw-i3-sedan.html

*) Maximální dojezd BMW i3 50 xDrive Sedan (2026) bude disponovat až 900 kilometry (WLTP). Vzhledem k tomu, že v současné době nejsou k dispozici žádné oficiální údaje WLTP, jedná se o předběžné hodnoty.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    JYRKA: takze WLTP 820 km CLCT 1000km :) a stejná baterka jako v ix3
    MISO
    MISO --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    MISO: taky jsem včera na okruhu videl cerne IX3 a jko zepredu pěkný :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MISO
    MISO --- ---
    LAUNCHER: mam foto :)

a propos, videl som predvcerom cierne BMW iX3 a moc to s tou farbou nevynikne, ale vyzera to zaujimavo

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DZODZO: prohlasujou ze jim stačí 50kW přípojka, zbytek pojme megapack
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Číňani si docela vymýšlí zajímavé věci

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    W_NOICE78: Mě vždy fascinuje cokoliv od čezu. A pak se člověk jde podívat před jejich ústředí a tam mají dvě nabíječky a z toho žádný AC a jednu rejži, takže celkem tři špagáty a z toho jeden de facto k ničemu :-D To už má pomalu víc trafačka na přilehlém sídlišti.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    W_NOICE78: bude treba napisat do tesly, aby pristavali nejake dalsie nabijacky, az tam zacnu jazdit non-tesla vozy nabijat s takymi nezmyselnymi cenami :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    Po zdražení benzínu a nafty se přidává i ČEZ. Asi už mu bylo blbý, že má nejdražší DC nabíjení, tak ho zlevnil, ale vykompenzoval si to aspoň zdražením AC. Závidím všem akcionářům ČEZu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    DZODZO: Tak benzinky taky nemáš u rafinerie
    Tipuju velké baterky v blízkém okolí
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PEPAZZ: zacnu asi niekde popri atomovych elektrarnach ne? :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Na to jsem fakt zvědav:
    BYD plans to deploy its 1,500 kW Flash Charging 2.0 network in Europe within the next few weeks. Initial stations will support vehicles equipped with compatible Blade Batteries.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BOBASH: Já narážel na nějaký to video s elektrickým C3, který proběhlo před časem tímto boardem. Tam si borec, pokud si dobře pamatuju, kromě jinýho právě stěžoval, jak mu to žere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam