• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Čína je jinej svět ....

Xiaomi YU7 GT: , 990 hp, dojezd 705km , top speed 300km/h !!

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    2026 Xiaomi SU7 launched with new “Dragon Chassis” and up to 680 hp, starts 31,870 USD
    2026 Xiaomi SU7 sells 15,000 units in 34 minutes

Variant Price (yuan) Price (USD) Power Battery Range (CLTC)
    SU7 Standard 219,900 31,870 USD 235 kW 73 kWh (LFP) 720 km
    SU7 Pro 249,900 36,220 USD 235 kW 96.3 kWh (LFP) 902 km
    SU7 Max 303,900 44,043 USD 508 kW 101.7 kWh (ternary lithium) 835 km

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SU7 uz ma druhou generaci, nezkutečný tempo! To než dorazi do EU tak to bude čtvrtá generace
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NIKDAS: V Rakousku to jde, stejne jako v Nemecku. Testovano :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KORKMAZ: Plus teda nevim jak to je v Rakousku, ale ne všechny SCH jsou otevřeny pro netesly. Takže na pc mrknout na webu Tesly a zakliknout si na mapě SCH pro všechny, jestli tam ten tvuj je...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    W_NOICE78: No já si s sebou vozím 45l zkapalněného čmoudu, takže nějaká strategická rezerva tam je, ale chci jít s dobou :-)

JYRKA: Jasný, to je pro mě elementární slušnost. Nicméně někde jsem slyšel, že SCH má krátkej špagát, takže si dám majzla.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78: A pokud mas konektor jinde, nez tesly, tak stuj tak, abys obsadil jen jedno misto
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KORKMAZ: Zajeď si to nejdřív zkusit na nejbližší SCH. Jakmile to tam projde, máš vyhráno. 😃
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zdar, sry za lama dotaz ale chystám se cestou na hory prvně dobíjet na SCH non-tesla vhcl. Je tam nějakej fakap? S vyšší cenou pro náplavu jsem smířen, ale furt je to konkurenceschopný.

Appku mám, auto v ní taky (sice jiný, protože seznam je nekompletní, ale ccs zástrčku má), kreditku taky (šla mi dát kupodivu jen jedna). Jen jsem trochu zmaten lokalizací polohy - ukazuje mi to nereálnou vzdálenost: hub na zličíně 5km a do hradubic 13km. To mi nějak trigonometricky neštymuje :-)
    BASIK
    BASIK --- ---
    Tak aspon nejakej pricetnejsi aktualizovanej render z autocaru, to by slo.

FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Navic cinskýho grafika ;)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    jen teda pardon, tohle neni ofisl koncept koukam, ale dilo nakyho grafika :( kazdopadne kombi planujou
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    JYRKA: tady jako koncept, ten sedan byl nakonec konceptu dost podobnej, tak uvidíme kombik...

BOBASH
    BOBASH --- ---
    JYRKA: Určitě bude.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    PEPAZZ: Tipuju zaklad kolem 1,3, ta 50e co prijde jako první treba 1,6M. Proste o 100-150 levnější než odpovídající iX3.

A těch 900 bude podle mě dojezd toho co ho ma nejvetsi, tedy velká baterka a mozna zadokolka, pokud nebude xDricw standard.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BASIK: chybí mi kombík. Majitelé psů si se sedanem nevystačí. (a taky je tady vzpomínka, jak jsem musel sundávat kolečka kočárku, abych ho nacpal do sedanu)
    BASIK
    BASIK --- ---
    Kazdopadne sem prekvapenej, ze nakonec ty ledvinky jde resit i... hezky! Pekny auto (az na ten volant, displej a chybejici cudliky)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KURE: zadokolka s nej baterkou pak bude mit WLTP blížící se 1000km tím padem
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    cena kolem 1.5 mil?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jj rikaji to i v prezentaci .. díky za doplnění ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam