CUKI: Já rozumím psanému textu a chápu ho. Ale já se bavím o realitě automobilového trhu a o tom, jak si lidi skutečně kupujou nový auta.
Ty tady básníš o tom, jak by všem stačil Yaris a pak vymýšlíš fantasmagorie o autech žeroucích 8-10 kWh/100 km.
Malý elektrický auta existujou. Třeba Dacia Spring. Což je přesně to, co jsi popsal. Maličký, lehký, bez výbavy, bez zbytečností, s udávaným dojezdem 250 km. V reálu ta věc ani když jedeš po dálnici pomalu nedokáže s jistotou dojet v zimě z Prahy do Pardubic bez nabíjení.
A to na rozdíl od tebe nemám s teorie, já to s tím krámem zkoušel. Dokonce dvakrát. Průměr nabíjení byl tuším třikrát na jednu cestu tam a zpátky.
Takový auto si nikdo jako primární dopravní prostředek nekoupí, protože lidi si kupujou auta na to, aby jim stačily VŽDYCKY, ne na to, že jim stačí na ježdění do práce, ale k babičce na Moravu už s tím nedojedou.
Na to si lidi kupujou druhý auta a lidí, kteří si můžou dovolit druhý auto za půl mega, není zas tak moc.
I tak se pro ně postupně začínají ty auta dělat. Už máš na trhu Renault 5, což je na tebe sice furt moc velký a drahý (a stojí to jako Elroq), ale je to s přimhouřenýma oběma očima použitelný jako hlavní auto, pokud si na delší výlety budeš auta třeba půjčovat.
A bude se vyrábět Twingo a ID.Every1, který splňujou přesně to, co ty říkáš. Ale budou teda stát půl milionu.