FEDAJKIN: Strašně mi vadí interiér, ale to může být tím, že mám kus se šedivým. V černý by to asi bylo míň hrozný, ale takhle je to fakt ošklivý. A ty materiály jsou prostě hnusný na omak, připomíná to spíš Leapmotor než třeba BYD nebo Lynk&Co, který ty interiéry mají udělaný docela hezky. U auta za 1,3M už mi tohle trochu vadí.
Tradičně naprosto nesnesitelný asistenti, konkrétně Lane Assist, kterej jsem nepřišel na to, jak vypnout. Cením zase, že Overspeed Warning ti nabídne vypnutí jakmile poprvé zacinká. A docela rozumně udělanej je head-up (byť se na něm možná ukazuje zbytečně moc věcí, ale to asi půjde omezit) a displej v palubce.
Klimatizace mi taky stejně jako klukům z fDrive přišla taková nedomrlá, nevím jestli fouká málo, nebo blbě, nebo co.
UX tradičně čínský. Třeba to, že když vyskočím z CarPlay, musím zpátky přes asi tři kroky, je vyloženě k nasrání.
Proti GLC (nejbližší srovnání časově, dál to srovnání moc nefunguje) mi to přišlo dost hlučný od kol.
Jezdí to taky tak, že to sice vyloženě neurazí, ale není tam takovej ten evropskej pocit doladěnosti do detailu.
Velký plus je velká LFP baterka a na Číňana velmi působivá spotřeba na dálnici, i když dneska už to tak působivě nevypadalo a Pardubice-Hradec a zpátky mi to jelo za asi 22. Uvidíme ještě zítra dálnici. Na fDrivu jim vyšlo 20-21 ve 130 km/h, já tím v úterý jel po dálnici hodně v zácpách a měl jsem spotřebu ovlivněnou cestou na dálnici a z ní, takže bych reálně věřil spíš těm 20 – což je vlastně docela blbý, když za 21 jezdí tlustý GLC.
Plus teda auto velikosti S-klasse, který má sice obří místo na zadních sedačkách, ale jinak je pocitově velký uvnitř spíš jako trojkový BMW nebo Octavia, taky není úplně výhra. Zase očividně klasická čínská orientace na lidi vzadu.
Jako taxík by mi to celý dávalo perfektní smysl, mět si to za ty peníze koupit domů, tak si dojdu koupit skladovku nebo předváděčku něčeho německýho.