• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Líbí se mi hodně původní ioniq 28 kWh. Kombinace už docela solidního dojezdu, rychlého nabíjení, levného provozu, ceny a nevypadá to jak suv. Je to za cenu 10-15 tisíc eur v dnešní době dobrá volba nebo jsou za podobné ceny lepší? Dá se předpokládat, že se na podobné ceny v horizontu 1-2 let dostanou mnohem lepší auta (neplánuju pořizovat hned)?
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FEDAJKIN: To dělají všechny čínský automobilky, všechny najely na normální systém importér plus dealeři.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ale ty 21" gumy, 255 mm vzadu jsou fakt zbytečně široký - a užší dát nejdou
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NIKDAS: Dneska 200 km většinou po dálnici, 130 - 140, průměr 22.4
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JYRKA: Jak moc ti klesla spotřeba na dálnici? Vím že jsi tady vždycky psal, že Mach-e je v tomhle tragickej
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    INSTINKKT: podívej se na ceny ojetých MG na mobile.de - ty padají cenově snad nejrychleji ze všech. Koupil jsem před měsícem Enyaq RS model 2023 a spokojenost - prozatím jsme najeli necelých 5000 km. Měnil jsem ho za Mustanga Mach-e a skoro ve všem je ten Enyaq lepší.
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    JYRKA: Díky. To mě uklidnilo. Eště mi tu nabízejí MG ZS EV za míň peněz. To je asi na prd, ne? Eště sem v tom neseděl.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    INSTINKKT: Jo a ID 4 se mi libi vic zvenku, ale interier ma tragickej
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    INSTINKKT: Mam Enyaqa s 3.2 a vcelku dobry. SW by mohl byt rychlejsi, ale nic zasadne problematickeho.
    Jen update na vyssi verze trva desne dlouho
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    Jsou koncernový auta s firmwarem 3.x v pohodě nebo se jim je lepší vyhnout? Vybrali byste spíš enyaq nebo ID4? Diky
    GOR
    GOR --- ---
    Nabijeni v parkovacim dome Jana Gayera v Hradci Kralove zajistuje Charge Up.

Ehm.... To je odkaz primo z webu Charge Up

ALESH
    ALESH --- ---
    Vikendovy vylet na jedno nabiti. Kdybych se snazil, tak tech 600 dam. Dalnice cca 40% (pravda ze mi asi trochu pomoha zacpa na d1). 2023 Ioniq 6 RWD.

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Je v tom cca +- 50kwh baterka a 22" obrazovka ;))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Ten unbox process na vyrobu toho auta musi bejt fakt úlet efektivní, žádné pedály, žádny volant, zadna tyc volantu, žádné brzdové vedeni, zadna brzdova kapalina, žádné lakovaní, to fakt budou chrlit po tisících...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Mají krásně vychatanou appku. Pamatuje si nasraveni sedacky a klimy pro tvoji další cestu, samo ti to otevre dveře kdyz prijdes s telefonem, telefon te naviguje k autu. Auto rozsvítí rgb led pasek v barvě pozadi co mas v aplikaci tak aby sis nespletl auto .. pecka kolik detailů řešili
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DogeDesigner on X: "BREAKING: Tesla just released a new video showcasing the complete Cybercab user experience." / X
    https://x.com/cb_doge/status/2095663146061177267
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    PEPAZZ: Poučili se u Nia a nedělají ctrl c svůj čínský direct sales model, ale jdou pres dealery.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    nejake technikalie
    Tesla Cybercab Launch Event and First Drive!
    https://www.youtube.com/watch?v=noalr6NcsVY
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    World’s first public Tesla Cybercab ride (no steering wheel)
    https://www.youtube.com/watch?v=T1Id2aas5wI
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DZODZO: U Cybercabu nemají pant ve střeše, jsou montované někde pod A sloupkem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam