• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    LALINA
    LALINA --- ---
    nojo..tady se proste neresi nic..od toho tenhleten klub neni:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LALINA: Jenže.
    Přestože tu poměrně blízce a osobně znám různé lidi a jejich různé kladné i stinné stránky, nevyužívám to v debatě.
    Jdu po podstatě jejich sdělení (nebo se o to snažím). Protože ostatní (třeba ne všechny, ale některé jistě) vůbec nezajímá, co všechno o někom tady víš - pokud právě to není předmětem diskuse.

    Představ si, že by lidi, kteří znají mnohá Tvoje zaškobrtnutí, o kterých normálně nemluvíš, zasahovali do debaty a poukazovali na ně před ostatními, kteří Tě vůbec neznají.
    Zmanipulovalo by to jejich teprve vznikající obraz o Tobě (lidé mají právo přijít sami na to, jaký kdo je) - a především, strhlo by to diskusi někam, kam vůbec mířit neměla.

    Tady se neřeší, jaký člověk je SETEC. Tady se neřeší, jaký člověk jsi Ty.
    Ono to totiž nakonec vyplyne z toho, jak tu mluvíte, aniž by se to muselo zvlášť vypíchnout.
    Navíc, lidé, kteří mají spolu nevyřízené účty, nejsou sobě nestrannými soudci.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHEEN: znas to, vyslovene slovo ani parem volu zpatky nevezmes:-)

    Nat: ale kdyz to slovo (tedy predpokladama, ze jde o to jedno jedine "vulgarni" slovo:-) je tak krasne ceske a jadrne, ..svym zpusobem hezke... (-8-]

    krome toho: zkus se oprostit od predstavy, ze tu resim nejake nase účty. Proste jsem reagovala na to, jak tu Set slinta cinta cosi o chlapske jesitnosti, pratelstvi, manipulaci a pod... zrovna ON.

    Takze to lze brat i jako prispevek k diskusi a la: " Setecu, maslipak dojem, ze jsi opravnen a způůsobilý hodnotiti prispevky ostatnich a urcovati, co kdo ma udelati a zda se omluviti nebo ne a zda s tebou ma i nadale dokola resiti vycerpane tema, ke kteremu uz nikdo krome Gretky jaksi nema co dodati ?
    Zvlaste pak ve svetle tomto, ze sam maje nemalo outezku masla na hlave sve, lepe mlceti sluselo by tobe?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SHEEN: To je právě chytrá vlastnost Nyxu, na kterou jsem narazila :)
    TYCHO
    TYCHO --- ---
    GRETKA: To je v pořádku. Nechtěl jsem aby jsi si myslela, že je potřeba omluva. To si neberu osobně. Já dělám také chyby a horší. Děkuji.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: Tomu rikam kuriozita, prispevek ve vyctu smazan, ale v tve odpovedi zachovan. :-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LALINA: Tvůj příspěvek mažu.
    Opětovně žádám, abys svoje účty s ID SETEC neřešila tady.
    Vulgarismy sem nepatří.
    SETEC
    SETEC --- ---
    GRETKA: Tedy jsi krestan? :) S tou omluvou to vim, jen jsem rypnul ;)
    SETEC
    SETEC --- ---
    GRETKA: Neomlouvej se, mekky - tvrdy, to je jen chlapska jesitnost :))
    SETEC
    SETEC --- ---
    GRETKA: Jako ze vnimam neci manipulaci a jsem si toho vedom, protoze kdybych si toho byl nevedom tak bych ji taky vnimal? :)

    Zajimalo by me, kdyz pises, ze to s tim premyslenim delas podle toho, jak se rozhodnes, tak co je pro Tebe onim "jak" pri tvem rozhodovani? :)

    A co vidis jako smysl zivota? ;))
    LALINA
    LALINA --- ---
    TYCHO: drz se i cestiny:-)) "videl" se tentokrat opravdu pise s mekkym:-))

    ostatne dam krk na to, ze se puvodne nejmenoval ani tak ani tak, ale nejak jako Antonio Brangelocci:-]]]]
    TYCHO
    TYCHO --- ---
    GRETKA: Na okraj: Tycho de Brahe má na náhrobku napsané y atoho se držím. To ale není to co mě na náhrobcích slavných překvapilo nejvíce. Vyběl jsem hrob chlapa co mu jsme zvyklí říkat Michelangelo a on se ve skutečnosti jmenoval Michael Angelo. Tedy on to byl anděl ten Michael, jeho sochy tedy na vliv vyšší moci vypadají. Pokud se ptáš co to má společného s manipulací, tak já jsem již na začátku psal, že to je jen na okraj. Jen že se nejraději držím originálu. Jako s tím sice krátkým, ale vždy Y.
    LALINA
    LALINA --- ---
    mas napsat treba mazalisti:-)
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    GRETKA: Pan Tycho by se v hrobě obracel, pokud bys ho psala s měkkým ;-)
    SETEC
    SETEC --- ---
    GRETKA: GRETKA: Tenhle tvuj prispevek si imho zaslouzi na nastenku :)

    Manipulaci muzeme samozrejme vitat s nadsenim. Pak je videt, ze nam nevadi a ani neublizi, spis si z ni clovek udela jeste srandu a dokaze ji elegantne vyuzit nebo vratit.
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    Já vždycky říkám přítelkyni, nemáš už ten batoh moc těžký???
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    SETEC: Ty tu taky hutoríš, jako bába na trhu a necháváš se strhnout :-)
    SETEC
    SETEC --- ---
    JOGIN: Ha haaa ten tvuj smysl pro humor :)))) to si Getka nezaslouzi :)
    SETEC
    SETEC --- ---
    GRETKA: Ja myslim, ze jsem v pohode. Jasne pouzil jsem slovicko sakra, na vyjadreni urciteho nesouhlasu, ale kvuli tomu me hned nepovazuj za rozcileneho.

    Ja se k manipulaci vracet nemusim, nechme to tedy byt.
    Co se tyka manipulace jako mechanismu, nechme to byt. Nevim co myslis tim je nutne to nejdrive prijmout. Jako, ze v nimam neci manipoulaci a nenecham se tim rozhodit?

    Clovek se cely zivot uci, tvoje uvahy na tema umrel mi tatinek kdyz mi byly tri ... pokud to vidis jako smysl zivota, brat ti to nebudu. Ja jsem k te minulosti rekl svoje, tim bych to uzavrel. Pridam k tomu snad jedine, vetsina lidi tady vi, ze se z hlediska postoje k minulosti timhle zabyvam prostrednictvim Dianetiky. To co mi tady popisujes je tam rozebrano velmi podrobne. Presto si myslim, ze tahat si minulost do normalniho zivota ti udela vic problemu nez uzitku. Alespon takovym zpusobem jak to prezentujes ty.

    Zen navadi bud v pritomnosti ale to je v poradku to rikam taky Bud v pritomnosti a pouzivej rozum s ohledem na budoucnost. Minulost do toho neni potreba tahat. To ze te neco co jsi nezvladla v minulosti muze potkat v pritomnosti ci budoucnosti je pravda. A co? Dobre muzeme rict rid se svym srdcem, citem rozumem. Me je osobne jedno jak si o vylozis. Ja taky rikam ze by se melo vse prozivat s laskou :)
    Ty byses minulosti nedesila ... je tady urcity mechanismus ochrany mysli bla bla bla takze tahle uvaha mi pripada normalni.

    Chapu, ze to s tim premyslenim delas, ale delat to nemusis, a az to pochopis fakt ti bude lip. Je to s tim jemnem podobne, jako kdyz vis kde bydlis, taky nad tim nemusis permyslet. Proste nektere veci vis a nektere veci nevis. Ja vim, ze jsi Gretka pro nekoho a jinde jsi zas nekdo jiny ale tohle ty vsechno vis tak na co nad tim premyslet. Ale to nechci rozebirat byl to jen priklad na to ze neco vis.

    Myslim, ze kdyz se clovek v necem rypa a moc tomu nerozumi, co vlastne dela tak si muze natropit vic problemu nez uzitku. Pro me za me, rypej se v tom, muzu ti rikat nesahej na ten ohen spalis se, stejne si sahnes abys mi dokazala, ze Ty se nespalis. Muzes si ale rict, pokud budes rozumna, a to si myslim, ze ty ses ... Proc on mi to vlastne rika? Je tak hloupy a nevidi to co vidim ja? S tou minulosti je to Imho fakt slozitejsi. mozna ti doporucim, precti si v Dianetice neco o tzv. "Lockach" a tzv. "Sekundarech". ma to hodne co spolecneho s tim co pises o tom 3 roku zivota ... jinak tohle tema povazuju taky za uzavrene.

    Co se tyka posledniho odstavecku. Nechme to byt, rekl jsem co jsem rict mel ja proti rozhodnutim nic nemam. Jïna vec je dusevni uroven jednotlivce. Ty nemusis citit zadnou ztratu a budes v pohode a nedko jiny ji citi. Nic vic tim asi vyjadrit nechci, treba se s tim nekdy v zivote potkas.
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    GRETKA: Y ve jméně TYCHO je naprosto správné ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam