• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LALINA: hm, a tak kolik už máš sesbíraných titulů, ty "básnířko"? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: ono vubec dneska uz se jen opisuje opsane, shromazduje shromazdene, delaji se soubory souboru a vybory vyboru,,, s inetem a fulltgextem se dneska studuje jedna basen, chichi:--)))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ANDY_WARHOL: teď si nejsem jistý, ale snad by to i šlo i u bakalářky, resp. závěrečné práce.. ale moc se mi do toho nechce.. je to mnohem mnohem náročnější než přehledová studie.. ale možná, že bych to mohl zkusit až se budu rozhodovat pro bakalářku do psychologie.. ještě uvidím. ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    stepni vlk: jenom dotaz, ty nemuzes delat zavercnou praci jako svuj vlastni vyzkum ? to by bylo lepsi nez vypisky z knih ne ? nejak mi uchazi smysl toho ze se prace ma delat jenom kdyz je k tomu literatura, jak se pak vymejslej nove veci ?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KRULDA: každá nová věc, která se teprve etabluje na "trhu" identity působí jako blbost.. teprve čas ukáže, zda-li to u toho i zůstane nebo se z toho stane skutečná komodita, kterou budou volit a s níž se budou ztotožňovat lidé, jimž bude vyhovovat..

    btw to téma už jsem, bohužel, opustil.. zjistil jsem, že se zatím v odborné litaretuře nevyskytuje a tím pádem jako adept na bakaláře nemůžu dělat nic, neb přehledovou studii bez literatury jaksi neuskutečníte. :) ale ono to pár let počká a pak se do toho pustím zase.. ;)

    a jestli se chceš dozvědět něco bližšího, pak doporučuju následující odkazy:
    KRULDA
    KRULDA --- ---
    STEPNI_VLK: no nevim, debatovali jsme na tema metrosexualita a dosli jsme k zaveru ze co je to vlastne za blbost. Mam tedy dotaz - co je to za blbost?
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: nz ;-)))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LALINA: dík za tip, od včera jsem členem. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: jsem si rikala, ze se to tema k tobe hodi:-)))

    hele, na nyxu je klub metrosexualu, ale pote, co jim tam zacali lezt skuruth-haiove a kazili jim debaty, zavreli ho a je soukromej:-) zkus se tam nejak dostat (teda esi uz tam nejsi):-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    STEPNI_VLK: Jo, je to dobrý téma.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NATASHA: inspirovala mě moje bývalá šéfová, páč mě má furt tak trochu za metrouše.. :) a holkám na Genderu se to moc líbilo..
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    STEPNI_VLK: Hmmmm, už rozumím.
    Jak tě to napadlo?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NATASHA: jednoduše.. okolnosti vzniku, vazba na konrétní sociální podmínky a skupiny, provázanost s kosmetickým průmyslem a reklamou, prezentace (muže) v médiích, identita atd.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SHEEN: lehký nástin.. byť jak jsem slyšel, s tím článkem to až tak úplně pravda není, bylo to prý poprvé použito v nějakém románu.. ale to všechno (snad) teprve zjistím..

    metrosexuál, [angl. metrosexual, pův. z lat., řeč.] muž, který extrémně dbá o svůj zevnějšek, styl i image. Jeho život je spojen s městem (metro-), jeho chování je narcistní a vykazuje znaky, připisované dříve homosexuálům (-sexuál), bez ohledu na to, jaká jeho sexuální orientace ve skutečnosti je. Slovo se poprvé objevilo v roce 1994 v článku Marka Simpsona v deníku The Independent. Odtud termín metrosexualita.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    STEPNI_VLK:
    Zajímavé - doposud jsem to téma viděla zpracované spíš v rámci nějakého životního stylu, zábavným způsobem. Vědecký přístup k téhle zatím celkem nové kategorii je mi trochu záhadou :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    STEPNI_VLK: Co to je?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    snad to sem můžu dát.. závěrečnou práci do sociologie budu dělat na téma metrosexualita a měla by to být přehledová studie.. téma ještě musím upřesnit, ovšem s největší pravděpodobností se budu zabývat genezí tohoto konceptu. za jakékoliv odkazy na relevantní články, resp. knihy (ale těch moc - vzhledem k relativní mladosti pojmu - neočekávám) budu velmi vděčen.. a děkuji předem.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    STEPNI_VLK: Mas bod. :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NATASHA: notodoufam:-]
    SETEC
    SETEC --- ---
    STEPNI_VLK: Vlk jeste by to co clovek precte mel mit moznost nekde prozit ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam