• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Kuato se ženskému uchu hezky poslouchá.
    Lenost, je-li chytrá, jeví se být dobrou společnicí, leč jen na kratší vzdálenosti.
    KUATO
    KUATO --- ---
    JOGIN: :o)) jj, me prace rukama tesi (kdyz si muzu jen tak hrat a NEMUSIM delat neceho moc a pravidelne). nekdy to sam se sebou nemam snadne, protoze jako spravny blizenec umim vsechno jen trochu a nic poradne, ale uz jsem se s tim naucil zit. vlastne na oko se jezdim ucit lenosit :o).
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    KUATO: Pamatuji, jak jsi na "oku" nasekal polovinu lesa :-) Tebe to prostě baví, tak proč ti kazit radost ;-) Jak říká Malý princ, kdybych měl 42 minut navíc (kvůli tabletky proti žízni) šel bych docela pomaličku ke studánce...
    KUATO
    KUATO --- ---
    ano, mel jsem to lepe zamerit na skupinu lidi Snopova typu - to clen skupiny "Liga linych" nemuze pochopit :o))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Prý měšťák :--p
    KUATO
    KUATO --- ---
    SNOP: :o)). no ja moc nechlastam (coz je s podivem, vzhledem k tomu, kolik casu stravim destilovanim :o)), me to az tak nejak nechutna. bavilo me to vzdycky vyrabet, ale pak se nam to doma hromadilo a beztak jsme to rozdavali (vina atd.), tak to budu fakt spis pracovat :o). to mestak nemuze pochopit :o))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SNOP: Má sněžit :/ A u nás bylo ráno zase pod nulou. Tomu já neříkám jaro, tomu říkám podpásovka.
    SNOP
    SNOP --- ---
    KUATO: To si prekladam jako "pochlastavani na zahradce", a souhlasim :-)
    KUATO
    KUATO --- ---
    SNOP: jojo, uz tu je a hned jak poradne oschne zem, muzes se pustit do nescetnych radostnych jarnich praci typu rypani se v hline a priprava dreva na pristi zimu! :o))
    SNOP
    SNOP --- ---
    Proc se tesit kdyz uz tu par dni je.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ano. Vyhlašuji celodenní klubové těšení na jaro!
    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: :o)).

    dneska to vypada, ze by mohlo byt venku fakt hezky a ja myslim, ze je lepsi investovat par desitek tisic tenhle milisekund jen tak do mzourani do slunicka, nez do toho pocitani, ktere beztak pracuje v Tebou zminene toleranci :o). nevim jak vy, ale ja bych do takoveho vyzkumu sve penize nedal :o).
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Milisekunda plus mínus dvě stě hodin, jo :-)

    To je tedy stres! Zas budu muset tu milisekundu vrátit mezi čas, se kterým je třeba nějak naložit.
    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: no to mas jako v tom badani, kdy prisel mistr Cimrman do Liptakova pomoci mereni rozpadu radioaktivniho uhliku v necistotach na podrazkach mistrovych bot.. :o)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    S tou milisekundou to je sichr?
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    Jinak souhlasím, že hodinky dnes jsou hlavně šperk, věc image. Například můj počítač na ruce říká, hele, potápěč...
    JOGIN
    JOGIN --- ---
    No to mám radost z takové horečnaté diskuze. Jen pro info, jsem takový tvrdohlavec, že kvalitář zřejmě bude tolerovat nošení hodinek i šperků po hlavní provozní trase. Jinak k tomu času, zase ho máme méně. Vlivem zemětřesení v Chile se zřejmě naklonila zemská osa což má za následek zkrácení dne o jednu milisekundu. Hrozně moc mi chybí, jsem nevyspaný, protože si o tu milisekundu v žádném případě nechci krátit den a tak spím o chvíli méně.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: Z Kudy do sebe se v poslední fázi začalo stávat podivné smetiště (byť vy dvě jste k tomu samozřejmě nepřispěly :), takže nebyl důvod je dále udržovat... Člověk po sobě občas musí uklidit.

    Z Bodky mám radost :)
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    Ad "nedostatek otevřených konců"- tak byl pohrben taky Kudy do sebe a ze sebe ven na Mageu, co?! Dlouho jsem tam nebyla a ted koukam a audit nikde...mmch kto jste odtamtud znali ID BODKAA a nevite jeste ma ted cerstve mimco Jiricka (teda Jurka) :-)

    Ad cinkani - to je hezke, se to hodi k brisni tanecnici! Ja kdyz jsem frcela na techto tancich taky jsem si obcas navlekla kde co i mimo trenink. Stala jsem u plotny, varila a pritom krouzila boky abych lepe vyuzila cas a pekne nahozena k tomu cinkala :-))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: Mimochodem, já jsem z opačného tábora, jakmile na sobě nemám aspoň půl kila něčeho, co intezivně chrastí a cinká, zdá se mi, že je něco v nepořádku. Žena má cinkat, tak k tomu přistupuju já... Jen své mnohé šperky pravidelně čistím, když mě začnou tížit.

    Hodinky vnímám spíš jako artefakt, ničím mě neomezují. Času nic nevyčítám, i když by bylo pěkné mít ho "více", to jest umět každý den využít tak, aby nezbývala hluchá místa.
    Svět je zajímavý, poznání závratné, tvoření krásné...a stále tolik zbývá k objevení....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam