SNOP: tos odpovedel ne zcela na otazku, ktera byla polozena.
NATASHA: za sebe mohu-li rici, se snazim o objektivitu, ale samozrejme tendence k videni se/ukazovani se v lepsim tu jsou :o). ale je to imho v poradku, pac ja myslim, ze kazdy clovek nekde v sobe ma jiskricku, ktera jej ponouka, aby tak nejak smeroval k Svetlu (coz se v nizsi rovine muze jevit jako Dobro). A ze to zpusobuje, ze kdyz se v nejake udalosti zachova ne zcela jak by mohl, tak to vi a v sobe citi, ze tady ma jeste rezervu, a tak nejak se pozveda aspon v sobe - a treba v budoucnu v podobne udalosti uz se zachova lepe i realne fyzicky. A kdyz nekdo tu jiskricku ztrati (treba vinou toho, ze byl v detstvi ponizovan nebo mu bylo pripominano, ze za nic nestoji, ze je k nicemu), tak to je blbe, protoze dotycny si prestane vazit sebe i druhych a zacne delat natruc/ze vzdoru blbosti a treba i ublizovat (kdyz jsem spatny, tak ja vam ukazu, jake je to byt spatny).
no a partnera dobreho, kdyz clovek ma, tak to je pozehnani, protoze se navzajem mohou podepirat a nahlizet se v tom lepsim svetle (magicky akt!). a samozrejme absolutni duvera a otevrenost je mezi nimi prirozenou veci :o).
NATASHA: a jak je to s tebou, kdyz uz se ptas ostatnich?