KUATO: No ja tohle otevrel hlavne z toho duvodu, ze si nejsem jist, kdy "se stavim lepsim" a kdy "referuji dle skutecnosti", protoze proste jen malokdy vim, jak "to doopravdy bylo" - jestli neco takoveho lze vubec vedet.
Ale mozna nechytam tu Natashinu situaci spravne.
Jde-li pouze o to, jestli ve chvili, kdy citim, ze jsem udelal chybu, priznam, ze jsem udelal chybu, tak kdyz se me uz nekdo zepta, tak to priznam (sam ale doufam, ze se nikdo nezepta).
Na druhou stranu nejcastejsi jsou takove ty mezni situace, jako ze treba chci hodit sisku nekam, ale protoze jsem lemro, tak se misto toho trefim nekomu do hlavy. A tam je to tezke, protoze jsem pochopitelne nechtel a nemel jsem to plne v moci, takze to neni plne moje vina, na druhou stranu nebyt me, nestalo by se to, takze to zcasti je moje vina.
Navic lze si z toho vzit nejake ponauceni? Imho ani moc ne, protoze hazet se uz nikdy v zivote nenaucim, ale zase kvuli tomu vubec nehazet je nesmysl.
Ale asi to tak funguje. Vzdy, kdyz jsem se s nekym "kockoval", tak jsem mu pak nechtene ublizil. Tak jsem se prestal "kockovat", byt jsem vzdy zavidel tem, kteri toto jemne umeni zvladaji.
Dlouhe uciniti kratkym: Netusim, na jaky druh situaci se Natasha pta.