SHEEN: Ona s tím nemá problém. Jen jí to přijde jako lékařce vyloženě směšné. Mě ostatně také. Stejně jako komukoli, komu jsem se už o tom zmínil. ;o))))))))))
Chlap, který si z neznalosti či hlouposti vybere ikonku znamenající v čínštině osmadvacetidenní menstruační cyklus ženy je přčece jen rarita, normálně poněkud nezvyklá. ;o))))))))))))
Nebude to příště ikonka vložky s křidýlky? ;oDDD
Možná by se mohl místo Stepního vlka přejmenovat na "Private normal plus". ;o)))))))))
Od vás ovšem oportunismus vyloženě očekávám. Stejně asi ničeho jiného schopni nejste, tak alespoň ta zábava s vámi. Když už s tím máte takový problém, že musíte komentovat údiv lékařky nad tím, že normálně vypadající mužskej si vybere takové označení, tak to už vypadá docela zajímavě. ;o))))))
Napsal jsem jí, že je to opravdu legrační, a že Vlk je je lehce vyšinutý mladík pravděpodobně ve študáckém věku, duševně závislý na starším bráchovi, a že nejspíše neměl ani páru, co si vybírá - nejspíš měl dojem, že se to týká vampírismu. Rozesmálo ji to. ;o))))
Pak mě požádala (samozřejmě , viď Tash....), abych se ho na to tedy veřejně zeptal, proč si vlastně tu ikonku vybral, protože ji to zajímalo. Má k psychiatrii celkem blízko, často se setkává s pacienty duševně vyšinutými vlivem různých, často závažných chorob, a zjevně ji udivilo, kam až může dojít lidská hloupost.
Také jsem jí vysvětlil, že nemá smysl s Vlkem konverzovat na toto téma, či ho přesvědčovat, že je s takovou ikonkou směšný, prtože Vlk nepatří k lidem, schopným uznat, že by se choval jako hlupák. Má o sobě vysoké mínění. ;o))))))))))