WOSKI: na to, akozto laik mozem povedat iba, pekna barva a vyzera to naozaj hezky
Lidi, jelikoz vy tu jste vsichni vetsi znalci nez ja, a ja jsem lina ves, co neumi cist, ani hledat, ani porovnavat recenze etc.. tak bych se na obratil na nekoho z vas, kdo mi doporuci nejaky solidni model ctyrkolky.. s tim, ze bych vam tu vyblil moje "sny" a vy by jste mi jednim slovem rekli "honda" nebo "120 ti bude stacit"...
potrebuju quad do prirody, neco s SPZkou a abych tam mohl posadit dalsiho cloveka, nejlepe abych na to mohl primontovat i poradny suplik, kde narvu fotak etc.. nepotrebuju quad co jezdi 160km/h, spis hledam neco, s cim budu moct vyjet do poradneho zabahneneho kopce, takze i neco, co se neboji vody.. finance tradicne nejsou uplne nekonecne, takze cim min tim lip, ale zase to nechci za rok prodat, protoze to bude uplne na sracku.. beru to jako dlouhodobou investici, kterou si vychutnam jeste ranec let po tom, co si to koupim.. spolu se ctyrkolakem chci koupit jeste vozik za karu, at to muzu presouvat, ale rad bych s tim vjel i na silnici a nekam dojel.. co by jste mi doporucili? popripade, je tu nejaky takovy posuk jako ja, a jestli jo, co sis koupil?