Jé, já jsem ráda, že jsem to tu našla:)
Nějaká osvědčená dieta na kvasinky a plísně? Našla jsem o tom tunu věcí, jenže: podle jednoho článku je maso košer, podle druhýho vepřový podporuje kyselost... podle jednoho článku jsou skvělý všechny citrusový plody, podle druhýho článku zase pomeranče ne-e.
Pracujete někdo s ph v organizmu?
Nemáte někdo podrobný seznamy kyselých a zásaditých potravin?
Vůbec mám takovej dlouhotrvající problém, moje terapeutka mi bohužel neumí odpovědět:
prošla jsem ze zvědavosti atkinsovou dietou (dočasné vyloučení sacharidů a následné obnovení příjmu těch, které mají pro tělo smysl), zhubla nenápadně 10 kilo za tři měsíce a od tý doby cca dva roky stálá normální váha. Což je všechno strašně super...
jenže třeba teď minulý týden jsem dostala fakt drsnou plíseň (postižena obě vylučovací ústrojí, i to nebohé rozmnožovací) a od tý doby (krom soustavného užívání koloidního stříbra, který nese výsledky spíš na poli mojí stařičký zažraný boreliózy a zánětu dejchacích cest, o to méně však jde po tý plísni) se snažím nejíst věci, který by mohly problému přitížit. Zhubla jsem a musím říct, že jestli zhubnu ještě trochu, tak se mi to samotný nebude líbit.
Jak se mám živit, když mám krůček ku podváze a sklony ke kvasinkovejm/plísňovejm problémům?
A ještě jeden dotaz: co říkáte na bioinformační prostředky? Nějaký zkušenosti?
Kdysi jsem brala gynex a musím říct, že to bylo nejkrásnější období mýho života (a nevím, jetsli to bylo přípravkem - tehdy jsem objevila kouzlo samoléčby, rozpitvala sama sebe do nejmenší částečky a vytěsnila ze života alergie a chronickej zánět žlučníku - tehdy nebyl takovej problém si na sebe udělat čas), tak přemejšlím, že bych ho v krizový situaci vyzkoušela po třech letech znova. Je to ale dost drahý, tak bych chtěla slyšet názory...
Mno a poslední věc, která mi leží na srdci je můj přítel - nějak se mi zacyklil - z neděle na pondělí se vždycky dušností nevyspí, suchej kašel, blije, bolí ho záda, do pátku se dá jakž takž do kupy a tak se to opakuje čtvrtým týdnem...
Tvrdí že potřebuje klid a teplo (ta potřeba je nekonečná) a je do něj problém dostat čaje a veškerý léčivo (i když poslední dva dny je hodnější, už asi cejtí, že mu teče do bot..)
...z který strany to máme nabourat? Dělá práci, která ho až tak nebaví, ale v kolektivu, kterej je až na jednoho člověka naprosto v pohodě, za dobrý peníze, celkově z toho má dojem, že by tam asi chtěl zůstat (pokud by se mu nenaskytla možnost práce z domu), ale bejvá z toho hodně ve stresu... Už jsme jednou přemýšleli, jestli se nezkusit domluvit na čtyřdením pracovním týdnu...
Ale to by bylo do budoucna...
Tak kdybyste někdo chtěl poradit, budu moc ráda:)