• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    K_A_R_K_U_L_K_APsychosomatika, celostní medicína
    LILY
    LILY --- ---
    TLUSTEI: já jsem tím myslela, kdyby to neustupovalo třeba týden, tak je záhodno s tím někam zajít.. :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    LILY: :) nechces programovat? tak neprogramuj ne? .) ale verim, zes to myslela dobre. lec horecky ustupujou, polykani uz taky neni tak bolestivy,...aplikoval jsem den pustu, dneska velelehkou stravu, hromadu cesneku a za chvili se chystam na diviznu a kloktani salveje. Predevsim ale totalni klid na luzku. Nastesti je tady jeden andel co se o me s laskou stara.
    LILY
    LILY --- ---
    TLUSTEI: nechci ti něco programovat a věřím, že to nebude ten případ, ale když se mi něco podobného stalo před mnoha lety, tak to byla nakonec mononukleoza.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ANIQUE: Dekujeme. :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TLUSTEI: Tělový svíce a mixovanou zeleninu s ideálně čerstvým českým česnekem. Kapičky z grepových jadérek. Zeptej se, co ti kazí radost. Nejíst bílkoviny a sacharidy jen kvalitně, např. biovločky. To se srovná.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Dobry den,
    vidim, ze s uzlinama se od tematu prilis nevzdalim. Poradi nekdo jak na zdurely (napuchly) krcni uzliny pekne prosim? Behem nekolika hodin mi vcera, z me neznamych duvodu, napuchly krcni uzliny jako snad nikdy. Celkove jsem zdravej clovek a nemocnej jsem uz nekolik let nebyl. Citim se malatne a v noci se hodne potim, polykani je vylozene neprijemny, mozna mam i zvysenou teplotu. Nejdriv jsem vyzkousel osvedcenou citronovou stavu plus caj z chilli papricek, lec tentokrat to jaksi nezabira. Dneska od rana pustuji a davam telu prostor na to si poradit samo. Podelil by se nekdo o metodu "jak z toho ven" ?
    Dekuji uctive.
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Jinak přes Boreliozu, kterou doktoři třeba nejsou schopni odhalit je, slyšela jsem a důvěžuji zdroji, pan doktor Strakrle z Brna, prý pomohl už mnoha lidem.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PHRANKY: Někteří léčitelé ti hlavně udělají komplexní diagnostiku, hodíme řeč:)
    Na doktory kašli, v reálu lze všechny přístroje nahradit...
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    A jsem zas na začátku :) Doktoři mě pořád staší s rakovinou, další se sarkoidozou (kterou mám, ale naštěstí ne na orgánech). Do toho mi dneska řekl jeden člověk, že slyšel úplně stejnou historii a že nakonec dotyčné diagnostikovali boreliozu. Nechce se mi na operaci, protože nechci mít "jen tak" 3 cm jizvu na krku, ale pořád tu jsou tlaky od doktorů, kteří by mě nejradši operovali hned. Dnes jsem slyšela názor, že někteří léčitelé umí rozpoznat rakovinu v těle. Je to pravda? Víte o někom takovým? Díky!
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PHRANKY: A já ti můžu kouknout na nohy.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PHRANKY: Jak bys to chtěla? Znám třeba jednoho člověka přes čakry, hodně moc mi pomohl s akutním zánětem trojklannýho nervu, ale bylo to dechberoucí:D
    To je tento: novy-usvit.cz - ale fakt nevím, jak jsi na tom s esoterikou:D
    Výborná je tahle paní: http://www.regeneracesil.cz/ (má i skvělej přístroj pro celostní vyšetření)
    No a kámoš, kterýmu jsem napsala dotaz je tady šaman: http://zviera.cz/honza-rudcenko

Pak už asi jen Honza Hnízdil:D
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PHRANKY: Zeptám se ti..
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    LILY: tak jsem dnes byla na hematologii a doporučují mi jít na vyříznutí uzliny, kterou pak využijí k diagnostickým účelům. Spíš zvolím jinou cestu, protože uvnitř cítím, že to nechci...

Máte někdo doporučení na léčitele, co má zkušenosti s EB virem (únavový syndrom), zvětšenými uzlinami a sarkoidozou?
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    ANIQUE:
    LILY:
    Díky za reakce. Taky to vidím na léčitele, protože klasická západní medicína eb virus stejně neumí léčit. Námět o radosti ze života je velmi podnětný, děkuju, nikdy jsem nad tím takto nepřemýšlela.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BADIANE: Díky, zkusím
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    TORUVIEL: vnitrni uzivani: rutin (bud v doplncich - ascorutin, nebo v pohance idealne neloupane, v grepu-hlavne to bile pod slupkou), kastan (http://www.online-lekarna.cz/?cmd=product&catid=81&id=4727). Vnejsi aplikace: Venadoron gel od Weledy.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Co byste mi poradili na: křečové žíly, neustálé modřiny na nohou (nevznikají samovolně, pořád se někde obouchávám o nábytek atd.) prosím?
    LILY
    LILY --- ---
    Já osobně bych zkombinovala péči lékaře (který je ochoten s pacientem komunikovat jako s partnerem) a nějakého léčitele (ale opravdu ověřeného). Z punkce bych asi taky neměla kdovíjakou radost, ale možná je to jen iracionální pocit z neznámého.
    Co ta punkce obnáší? Není to nakonec jen obyčejné napíchnutí za účelem laboratorní diagnostiky? To by podle mého nemusel být důvod k obavám.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PHRANKY: No za mě -já bych tam nešla, ale nevím, nakolik je to směrodatné...:)
    No a našla bych s někoho místo toho, dobrýho léčitele, kterej pro začátek hejbne energií... začala bych hledat a zpracovávat mentální příčinu.. vypadá to taky jako nedostatek radosti ze života, zamysli se co ti ubírá radost a prostor a co s tím můžeš dělat... někdy stačí slevit ze svých nároků a užívat si maličkosti, někdy člověk musí změnit pole působnosti... což je mimochodem ohromně osvobozující.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam