• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    PITCHWIK: Nákej chytrej!
    Kdybych ti o nich neřekla,tak víš kulový...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: To nepochybně .. každopádně říkali, že cenu vždycky stanoví dispečer při telefonátu - to mi přijde hodně férový ..
    KAREN
    KAREN --- ---
    T_MAX: .) no skoro by bylo lepsi, kdyby to tam takhle meli napsany, ne?;) takze vzdycky +50 za prekrocenou zonu, ok)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: takže líná huba, holý neštěstí - funguje to tak, že pokud jedeš například z vokovic do štěrbohol, tak jedeš z červený přes centrum = 200 plus 50 za každou zónu, kterou křížíš = +100 ... celkem tedy 300

Pokud jedeš z centra kamkoliv, tak je to jasný ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: Taky mi to dumák nebere :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    T_MAX: ja z toho mam pocit, ze pocitaj, ze lidi jezdej z centra neboco... nebo se to mezi tema zonama nak odcita? neviim;/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PITCHWIK: Stejně jak KAREN: Jak prosimtebe funguje ten ceník? :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    napodobne, vasco je v pohode a celkem levnej, a kdyz slusne poprosite, vezme vas az do zbuzan :)
    WEE
    WEE --- ---
    přidávám pozitivní reference na ID VASCO :)
    VASCO
    VASCO --- ---
    PITCHWIK: to bych byl sam proti sobe kdybych natahoval lidi... pac spokojenej cestujici se vzdy rad znovu ozve :)

ps: hlavne ctim nastupni domluvu
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    VASCO: Tak v tom případě si tě ukládám do telefonu a někdy popřípadě zkusim.... cena se mi líbí.

Hlavně aby to nebylo jako s tutenšmukama.... "hodíte mě tam za dvě kila?" .... "joooooooo"..... a pak "tak třista pade" .... to dycky vyteču.
    Ale to si neber osobně, tim sem samozřejmě nechtěl říct, že seš stejnej jak oni ,)
    VASCO
    VASCO --- ---
    PITCHWIK: tak taxal se po domluve vypina pac ten je nastaven na firemni sazby a ulici... jinak z holesovic do chuchle by se klidne dalo domluvit na 250 - 300 zalezi odkud bych jel...
    KAREN
    KAREN --- ---
    PITCHWIK: asi sem nechapava - jak z toho ceniku poznam, na kolik me to pride, kdyz pojedu mezi jednotlivejma tema pasmama?? treba z bohnic do michle, co ja vim... na tom obrazku je to pocitany jako z centra??
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    VASCO: no hele, já nevim..... jak chceš šmelit, když máš jasně danou mapu s rozsahem a cenou?? Žádnej taxametr, žádný nesmysly....
    VASCO: dotaz, kolik mě pude stát při tvojem poctivým jednání cesta z holešovic do chuchle?? (17,4km přesně )
    VASCO
    VASCO --- ---
    volejte na 604702770 ted budem jezdit nonstop a poctive jednani zarucene... brzy pribydou jiny kontakty na proverene taxikare z ujezdu a budejovicke...
    VASCO
    VASCO --- ---
    PITCHWIK: jediny seriozni a poctivi taxikari jsou bohuzel ty co znas - vesmes smelej vsichni a to z duvodu pac nas je moc... vetsina jezdi pro znami bo na staci ty co zacinaj jezdej na drat a snazej se nesmelit bohuzel je ale praxe presvetci o opaku...

vyresi to jedine reforma taxisluzby, sjednoceni vsech pctivych taxikaru do dvou az tri fer firem a zruseni tzv. smluvky a levnych taxi sluzeb viz. kuryr taxi a halo taxi...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    klubík o taxikách už byl, ale někam se poděl... nevadí... taxikem nejezdim, bo mám auto :D
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    WERUSKA: pouze a jedině.... ,)

o zkušenostech s různejma "taxikářema", který se chovaj hůř jak naši politici, už sem chtěl přestat jezdit. Transport mě přesvědčil, že může fungovat i seriózní taxislužba
    Žádný taxametry, žádný dohady, jasně stanovená cena, příjemný svezení... můžu jen doporučit.
    Pozor, nejezděj přes den.... pouze od 20:00 do 6:00 !
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SINEAD: jak pise VASCO
    CT maj ruzne sazby
    my je mame nasmlouvany ve firme, to jezdime na faktury (a pekne u toho remcaj, dost me to sere, pze a) ja s tim nic neduelam b) nemaj s nima jezdit, kdyz jim to vadi)
    ale beru si je obcas i kdyz jedu na sebe a v pohode..
    VASCO
    VASCO --- ---
    RETAL: to urcite neposkytne ale zkusit se to muze a ktomu vis kdo prijede a vis ze te nebude chtit ozolit . . .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam