• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Smluvka ani nesmí sbírat z ulice ... nehledě k tomu že smluvka ani nesmí brát platbu v hotovosti :o).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    MATES_:
    NYEMI:
    Smluvka ti nevytiskne uctenku protoze ani nesmi :-)
    MATES_
    MATES_ --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Tak to je jasné, že vylezla spotřeba :o) když Ti žral naftu a nezvyšovaly se kilometry :oD.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Tak ja taky jezdim "brigadne"ale ten taxametr mi pomaha, abych nesidila ani sebe, ani zakaznika.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Jako ze to pocitalo celou cestu jako cekacku? No toto.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Preci to nebudeme danit! Podivejte, co stat s tema penezma dela!
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Myslíš vypínač na taxametr :o)? Ten snad máme všici ne :oD.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: Heh, auto zere porad stejne, proste jen vypnes pocitaci krabicku. Ja to pouzivam, kdyz mi nekdo zavola a jedu pro nej, misto List 8 coz je privatni jizda, nebo tak neco. Uz jsem to zapomnela.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    NYEMI: o kolik to pak míň žere, když ten čudlík zmáčkneš?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Mam nainstalovanyej cudlik na zapinani proudu do sidici krabicky.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: No jéje že dají. Viděl jsem to občas při různých kontrolách, kdy pak zveřejnili jaký doklad jim řidič vydal.
    Jinak .. jak vypínáš čekačku? To by mne zajímalo. Čekačka startuje automaticky. Musíš leda změnit sazbu na něco kde máš čekačku 0.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Pardon, omlouvam se, myslela jsem, ze cekacka je osum. (Ja ji osobne vypinam, pokud si clovek chce odskocit na benzinku nebo tak, takze si to nepamatuju.)
    A uctenky se daji psat i na kus papiru? Jeste jsem to nevidela.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    MATES_: ta cesta byla právě uplně stejná..vždycky je navádim tou nejkratší... je fakt, že tam sou ty semafory,.. ale njn..jen me to zaujalo, bylo to všechno v jednom tejdnu,..:) už zas jezdí muj oblíbenej pán.:)
    MATES_
    MATES_ --- ---
    HIMLHERGOT: Záleží na tom kudy přesně jste jeli. Rozdíl Radlická vs Strakonická je 400 metrů. Což není moc ale může to dělat ten rozdíl 263 vs 285.
    Potom je otázka kam přesně jste jeli. Barrandov je dost široký pojem. Mě to na křižovatku Štěpařská x Werichova vychází na 8,3 km. Což při nástupu 40 a při 28 / km je 273 kč. Stání je dle vyhlášky magistrátu 360 kč / hodinu .. tedy 6 kč / minutu. Možná by jsi se občas divil kolik minut prostojíš na semaforu. Pokud pojedeš přes Újezd, tak jich máš 7. Většinou jsou sesynchronizovaný ale velmi často ne. Tam bych viděl chybu v tom rozdílu mezi prvním a třetím. 328 je při ceně 28 / km cca 10 km.
    Jinak pokud se příště dostaneš na takovou cenu vyžaduj účtenku. Ale ne, že Ti ji pán napíše na kus papíru. Každý taxametr musí mít funkční tiskárnu. Pokud nemá volej klidně cajty, ale počítej s jistou agresivitou ze strany taxikáře. pokud je totiž čistej, nedělá mu problém ten doklad vytisknout.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    NYEMI: tak je zajimavy co si z toho příspěvku vyčetla, alee dejme tomu:) sorry za ot, ale todle mi nedalo:))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: Sidit muzou i usmivajici se panove? Neeeee! Me iluze, me iluze!
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    NYEMI: vsichni byli slusni...
    jeli sme pokazdy v pul paty rano.. jinak rozdil 60kc mi pride opravdu velkej na naky cekacky a tak.. navic pri uplne prazdny praze.. je to cca 8 km... takze 260 odpovida... priste az mi zas nakej taxikář řekne přes 300 volám policajty..:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: 260 za narodni-barrandov neni tak strasny, ale to jen odhaduju. Dalsi vec je, ze ten za 325 s tebou mohl stat delsi dobu nekde v kolone, nezapomen, ze stani na miste se pocita za 8 kourun za minutu. Nekdy si to premerim.

Ale jinak se cim dal casteji se setkavam s tim, za taxikari jsou opravdu smutni lide, hrubi a sidici. Rikaji mi to zakaznici, a vidim to i sama. Pritom to neni spatna prace, bohuzel povest si udelali sami drockari.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    cesta Narodni třída - Barrandov ... z toho samýho místa na to samé místo..
    poslední dobou velmi často opakovaná...
    1. ráno 263,-
    2. ráno 328,-
    3. ráno 285,-

Všichni s nástupkou 40 a 28kč za kilometr.... docela zajimavej test na poctivost...
    Jinak normalne za 150 s kámošem..:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    REQUO: Jo, uz jo... asi jsem skutecne paranoidni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam