• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .

jezdíte taxi ? - kontakty, informace - za kolik, s kým, odkud kam . . .

Kdo, kde a za kolik: :-) PS: asi ideální v případě kontaktu přihlásit se pod heslem "Nyx" :-)
    Praha:

MATES_ : tel: +420 603 284 596 Obvykle: Po-Ct+Ne 17/19 - 00/01, PA 19 - 05/07, SO 15/16-05/06 Cena: 30/19/6 - Seat Leon, červený 08

NYEMI : zrusila auto tak nekdy priste.. :-)

NOSPAM : tel: +420 731 669 212 Kladno a prilehle okoli mozno pres den (na letisti behem 15. minut) jinak Praha 20:00-6:00 Cena: 19/40/6 - Zluty Superb2

VASCO : tel: nejezdi nejcasteji Zizkov a Modrany, Obvykle: Po-Ct+Ne 18 - 00, Pa+So 18 - 06 Cena: 30/15/0 Nezvedá-li nemůže mluvit. Nedostupný = nejezdi - červený MB Vito (6 pasazeru + ridic, konferencni stolek), cargo taxi po predchozi domluve mozna
    rozbalit záhlaví
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: naja nejlepsi bylo ze jak sem byl nastvanej tak sem do nej prudil ze to tam asi je na denim poradku a ze tam asi bezne cihaj a on mi povida ze to tam je uplne bezne a ze proto tam jsou..
    Proste pomahaji a chrani.. i kdyz bych to pochopil u mestaku ale tohle byli statni 4 policajti v omlaceny bily felde..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jezisi, to je fakt zmrdovina :/
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: to mas stesti me za tech 14 dnu stavili snad 5x.. asi ridim jak ozralej.. a tedka naposled se jim povedlo me nacapat.. sidlak odkud sem se nemohl vymotat a uz po 3. dojel k stejny po.. jednosmerce (mostek cca 3m na delku a 5 na sirku..) a za ni pekne cekali az to projedu.. a cuceli na to. 1K a 1 bod :-/
    Prej mate se nekoho zeptat.. ve 2 rano? Tak prej znacene to je dobre.. ano tak skvele ze po kolecku skrz jednosmerky skoncite u vychoziho bodu.. kkt..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Co predvadej? Mne staveli jen jednou, a byli to takova ucha, ani lentilky si nevzali.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Taky vas uz zacina s.. to co policajti poslednich 14 dni predvadej?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: Ja jsem radsi mlcela, pravidelne lidem slevuju a ostatni mne za to nemaji radi.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    MATES_: neni to zas tak zcestný to s tim prosekem...
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Většinou není možné soudit celou taxislužbu podle jednoho řidiče. Existují v Praze zlatokopové, kteří jsou schopni z letiště do centra "doletět" za 2500 a není jim to trapný. Bohužel tihle "rádobytaxikáři" kazej pověst nejen ostatním taxíkům, ale i ČR obecně. Dalším problémem je nařízení MHMPo barvě vozu. Takže turista, který je zblblý z brožurek, kde píšou, že jen žluté taxíky jsou dobré ..ááááno ... vleze do Felicie, která má žlutou barvu a řídí jí novodobý pirát.
    Stejně tak na druhou stranu jsou lidi schopni naprosto zcestně doufat, že je odmávnutej taxik z ulice vezme z Vinohradský na Prosek za 200 :oD
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    BTW: teď mi človíček vyprávěl jak k nim bejmenovana taxi služba ( **A) dovezla zákazníky a účtoval si z hlaváku k ním (P7 normal tak do 200) dovezla hosta a stáhli Ho o 1500 ..
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D mne pobavilo a taky jsem si vzpomel na tenhle topic...

Turista jede vzadu v taxíku a chce se na něco zeptat taxikáře. Nakloní se tedy dopředu a poklepe mu na rameno. Taxikář strašlivě zaúpí, strhne volant, odrazí se od protijedoucího autobusu na chodník a zastaví těsně před obrovskou prosklenou výlohou. Vystrašený turista se začne okamžitě omlouvat:
    "Pardon, pardon, netušil jsem, že vás takové malé poklepání může vyděsit..."
    Taxikář se na něj otočí a zařve:
    "NIKDY! Už nikdy mi tohle nedělejte!!"
    Pak se trochu rozdýchá a smířlivěji povídá:
    "Není to tak úplně vaše vina. Víte, jsem dnes první den v nové práci a předtím jsem léta jezdil s pohřebákem."
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Smluvka ani nesmí sbírat z ulice ... nehledě k tomu že smluvka ani nesmí brát platbu v hotovosti :o).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    MATES_:
    NYEMI:
    Smluvka ti nevytiskne uctenku protoze ani nesmi :-)
    MATES_
    MATES_ --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Tak to je jasné, že vylezla spotřeba :o) když Ti žral naftu a nezvyšovaly se kilometry :oD.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Tak ja taky jezdim "brigadne"ale ten taxametr mi pomaha, abych nesidila ani sebe, ani zakaznika.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Jako ze to pocitalo celou cestu jako cekacku? No toto.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Preci to nebudeme danit! Podivejte, co stat s tema penezma dela!
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Myslíš vypínač na taxametr :o)? Ten snad máme všici ne :oD.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: Heh, auto zere porad stejne, proste jen vypnes pocitaci krabicku. Ja to pouzivam, kdyz mi nekdo zavola a jedu pro nej, misto List 8 coz je privatni jizda, nebo tak neco. Uz jsem to zapomnela.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    NYEMI: o kolik to pak míň žere, když ten čudlík zmáčkneš?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Mam nainstalovanyej cudlik na zapinani proudu do sidici krabicky.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: No jéje že dají. Viděl jsem to občas při různých kontrolách, kdy pak zveřejnili jaký doklad jim řidič vydal.
    Jinak .. jak vypínáš čekačku? To by mne zajímalo. Čekačka startuje automaticky. Musíš leda změnit sazbu na něco kde máš čekačku 0.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam