• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Tak za 26 minut nam zacina stavka.. jsem fakt zvedavej jak to bude ve meste vypadat pres den.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    Mám to podobné jako MINOS. Jezdím většinou ne - čt 17/19 - 00/01, pátek 19 - 05/07 sobota cca 15/16-05/06.
    Cena 30/19/6.
    Kontakt ... 603 284 596
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Pokud chce jeste nekdo pridat na zahlavi, tak at napise do diskuze kontakt, za kolik, kdy obvykle jezdi, kde a idealne i cim jezdi :-).
    MINOS
    MINOS --- ---
    NYEMI: U mě je začátek a konec přes týden daný prací. Musím chodit spát tak, abych druhý den vstal a včas dojel do práce :) Ale tenhle režim mi vyhovuje, jednou nebo dvakrát do týdne si mezi to hodím nějaké volno a jsem spokojený :)

Proč končíš? Jestli se můžu ptát.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MINOS: To mas dost podobny jako ja. I kdyz zacinam vetsinou po setmeni a koncim podle toho, jak jsou lidi, nemam presnou pracovni dobu; a pres mobil je to u mne 20/20/5. Jestli se lidi chteji jeste svyzt suprstylovym Volvem, tak je to posledni sance :)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    NYEMI: Koncis s taxikarenim?
    MINOS
    MINOS --- ---
    Já jezdím většinou v noci. Všední dny + neděle 19 - 00, pátek + sobota 18 - 04 (to se dá považovat za nejpravděpodobnější časy). Ceny jsou na výběr magistrát (40/28/6) mínus nějaký bulharský koeficient, případně dle dohody. A s účtenkou za 30/19/6.
    Obecně platí, že pokud číslo 733 788 115 nezvedám nebo je vypnuté tak nejezdím, a pokud zavěsím, tak jsem obsazený a nemůžu přes hansfree mluvit na celé auto :) Kdyby se náhodou rozhodl někdo volat, tak prosím hlásit heslo "nyx" ať alespoň tuším :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak ja, po vecerech, ale uz jen dva tydny, takze mne tam snad ani nepis.
    VASCO
    VASCO --- ---
    takze muzes zacit s debordalizaci...
    VASCO
    VASCO --- ---
    z nastenky uz prave nikdo :D
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    PS: proc se ptam :-).. to proto, abych mohl aktualizovat nastenku :-)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Pekne prosim aby ti kteri provozuji taxi dali vedet za kolik jezdi a v jake hodiny nejcasteji ;-) prip. za jakych podminek :-)
    MINOS
    MINOS --- ---
    MATES_: To je hezke, zvlast kdyz oficialne tim chteji koleckum zabranit.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    MINOS: Jsem o tom mluvil včera na výpalném s mým "úhlavním nepřitelem" :oD. Prej byli na jednání s letištěm a prej to bylo veselý. Jednak za účasti ochranky a MP (pánové z letiště se báli asi výtržností), jednak za účasti zástupců většiny dispečinků.
    Každopádně situace je taková, že snaha těch zmetků je samozřejmě vydělat. Takže prej jejich nabídka je aby jsi zaplatil ranec jako kráva (prej asi 40 000) měsíčně a pak budeš platit 5,- za 1/2 hodiny. Další půlhodina je zase za 5,- a další prej za kilo. No a hlavní důvod jsou vláčky a kroužení po letišti.
    Prej když se ho někdo zeptal co má dělat, když mu nepřijde člověk ani do hodiny, protože bude mít zpoždění .. tak odpověď byla .. že si má udělat kolečko :oD.
    Je to prostě banda idiotů a samozřejmě s nejmenovaným kvasícím pánem v čele, protože je jasné kdo to rozpoutal ...
    Jinak prej napříč dispečinkama je domluvená blokáda .. já bych klidně i jel :oD
    MINOS
    MINOS --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    Tak v letadle bylo cca 80míst po 750kc za jednu cestu to je 60 000 za 1422km na celý letadlo (cca 42kc za km). Tudíž na jednoho člověka je to 0.5kc za kilometr.
    Taxik mě veze samotnýho za 900kc za 20km to je 45kc za kilometr.
    Je fakt, ze taxik je pohodlnejsi, ale zase v letadle behal typek a mel vodku a cokoládu naprodej:)))
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: Jee.. nakresli trola co nastupuje do taxiku :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Pojdme nekrmit trolly.
    MINOS
    MINOS --- ---
    HIMLHERGOT: Která část přesně Tě fascinuje?
    V letadle je částka rozpočítaná na sedadla. V taxíku jí zaplatíš sám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam