• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .

jezdíte taxi ? - kontakty, informace - za kolik, s kým, odkud kam . . .

Kdo, kde a za kolik: :-) PS: asi ideální v případě kontaktu přihlásit se pod heslem "Nyx" :-)
    Praha:

MATES_ : tel: +420 603 284 596 Obvykle: Po-Ct+Ne 17/19 - 00/01, PA 19 - 05/07, SO 15/16-05/06 Cena: 30/19/6 - Seat Leon, červený 08

NYEMI : zrusila auto tak nekdy priste.. :-)

NOSPAM : tel: +420 731 669 212 Kladno a prilehle okoli mozno pres den (na letisti behem 15. minut) jinak Praha 20:00-6:00 Cena: 19/40/6 - Zluty Superb2

VASCO : tel: nejezdi nejcasteji Zizkov a Modrany, Obvykle: Po-Ct+Ne 18 - 00, Pa+So 18 - 06 Cena: 30/15/0 Nezvedá-li nemůže mluvit. Nedostupný = nejezdi - červený MB Vito (6 pasazeru + ridic, konferencni stolek), cargo taxi po predchozi domluve mozna
    rozbalit záhlaví
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    AND:
    NELDE
    NELDE --- ---
    AND: Pro vysvětlení - jsi součástí manipulace jménem MLM. Tvým úkolem je sehnat platící zákazníky s tím, že z toho jednou budeš možná něco mít. Přičemž, kdo si dá práci, tak jde napřímo. Kdyby drahý autor místo MLM použil normální marketing a zveřejnil o jak velkou síť se jedná, kolik jízd bylo uskutečněno apod. místo velkohubých keců, tak by možná nějaké zákazníky získal.
    AND
    AND --- ---
    Liftago taxi - Řidiči (kompletní návod) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=VEqKq_raD7M
    NELDE
    NELDE --- ---
    AND: ach jo, zase tu někdo propaguje ten MLM.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    AND:
    ARK3R
    ARK3R --- ---
    zdravim .. nemate prosimte nekdo cislo na smluvni taxi ? bo nekoho kdo si chce prijit k par drobnym .. potrebuji zitra 20 km za ceske budejovice .. diky za odpovedi ( postaa )
    KOHN
    KOHN --- ---
    NELDE: to je snad tak očividný že mi to nepřišlo nutný...přijde mi to jako fajn projekt,a menšímu přilepšení se nebránim.pokud to tu někomu vadí tak mě vesele smažte ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOHN: Ale fuj - multilevel marketing. Proč nenapíšeš rovnou, že kdo klikne přes ten tvůj link, bude registrovaný přes tebe a bude ti přinášet penízky?

Svého času kolem tohohle projektu bylo velké halo a pak se ukázalo, že je to aplikace na objednávání taxiků šířená pomocí MLM.
    KOHN
    KOHN --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MATES_
    MATES_ --- ---
    RASTABERRY: Odveze. Proč by ne :).
    RASTABERRY
    RASTABERRY --- ---
    odveze mi taxi 2 bananove krabice po prahe?
    MINOS
    MINOS --- ---
    NYEMI: A já prosím vyhodit úplně. Už spíše nejezdím než jezdím :) Děkujuuu.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Myslel jsem opravit v záhlaví :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Ja ti ho klidne opravim :D
    MATES_
    MATES_ --- ---
    Prosím oprav mi auto. Změna na Škoda SuperB 2006, černý :o) ...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    POsledni mesic ne-e. Vysypalo se mi auto, nebo teda spis vylilo. Je to holt tezkej zivot s veteranem.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NYEMI už zase jezdí ne?
    VASCO
    VASCO --- ---
    cau, napsal jsem se na nastenku, doufam ze nikkomu to moc nevadi a pokud ano tak se mu co nejsrdecneji omlouvam ,)
    MATES_
    MATES_ --- ---
    ALLEYCAT: Rozhodně bych si stěžoval. Podle vyhlášky je dáno, že řidič taxislužby NESMÍ ve voze kouřit. Tzn pokud tam měl nahuleno, tak je to minimálně problém. Tzn pokud víš číslo vozu, nahlásil bych ho na jeho dispečinku, plus bych vznesl požadavek, že s tímto prasetem nechci v životě jet. Jako já když jedu prázdnej, dovolím si taky občas různé věci, ale pokud mám ve voze klienta, chovám se jako člověk :) (většinou :-D)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ALLEYCAT: I když to nahlásíš, tak je to tvoje slovo proti jeho. Navíc on ví, kde bydlíš. Nejsi policajt, tak nech být.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam