• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    GENTIANA: já bych toho brigádníka musela zabít...máš neuvěřitelnou výdrž....:)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Je to dvoumetrový chlap, takže má počáteční výhodu..

    Perličky z dnešního dne aneb školit, školit, školit. A taky vysvětlení, proč mě brigádník sere.

    Přijel sem lyžařský kurs. A taky moji kamarádi architekti, kteří tu mají architektovat. Domluvila jsem se s paní V., která se domluvila s velitelkou lyžáku, že děcka si budou jídlo fasovat u okýnka a nosit talíře zpátky, akorát že dnes se po nich sklidí, protože mají nějaký program či co. Paní V. nesnáší drzýho brigádníka, protože je drzej, takže mu nic neřekla, on pak prskal jak křeček, že chystá něco nějak a ono to má být jinak, a že se mu řeklo, že děcka sklízej samy a on po nich uklízí. Informovala jsem ho o stavu věci a zakázala mu žvejkat a nadávat na place. Tvářil se dožraně.

    Už dvakrát jsem brigádníkovi řekla, že má v restauraci utřít prach na všech vodorovných plochách. Zatím to nereflektoval. Totéž zametání terasy.

    Architekti mě vytáhli na oběd a já pojala přání dát si biftek. K bifteku jsou dvě omáčky dle výběru hosta. Já je nerada, takže když jsem dostala flákotu jen tak (na to, že to bylo zmrzlý, no ano, němalo by sa, ale to je další věc, byl biftešek výborný), nestěžovala jsem si a čekala jsem, co bude. Po půli bifteku se brigádník přišel zeptat, že jako vlastně omáčka. Poděkovala jsem, v klidu jsem dojedla, sebrala talíř se zbytkem nádherně okoralých brambor a šla školit družstvo. No, kuchařka se správně zeptala, co za omáčku, když brala objednávku a ještě poté jednou, mladej se nějak zasnil a nic.

    Co se těch oschlých brambor týče, tak problém není, že jsou včerejší, ale ve špatném skladování a ohřevu, protože, doprdele, do konvekťáku, ne do mikrovlnky, a když už není puštěnej konvekťák, tak navlhčit, zakrýt, na to pak kousek másla a petrželky, ať to vypadá.

    V hale někdo rozšlapal müsli tyčinku. Čokoládovou. Teda, doufám, že to není hovno psa, který se přežral šrotu, protože to tak vypadá. Hodlám pozorovat, jak dlouho tam zůstane a pak si najdu někoho, koho za to budu škrtit.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: ten nový provozní, jako že tam přijde a bude za pražáka? No chudák.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DAWIDOS: no, tak při pohledu na to děvče se mi otvírala kudla v kapse a svíraly pěsti. Tohle někdo na mě zkusit, tak ho vyhodím zavřenýma dveřma a ještě mu je dám k náhradě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LOOKBETTERNAKED: no.... psychopatická kuchařka je na dovolené a protože jde v dubnu do důchodu, už si asi ty bolavý zádíčka užije.

    Provozní je na dovolené, takže dělám záskoka. Zaměstnanci ze mě mají trochu srandu, ale tak nějak v dobrým.

    Nejvyšší mě kontroluje telefonem a na mé fluchtrování reaguje stylem Umíš latinsky, tak zvládneš vystavit zálohovou fakturu nebo Teď provedeš průzkum bojem.

    Právě jsem zjistila, že se tu vaří z něčeho, co vůbec nemá skladovou kartu. Když jsem pátrala, co to je doprdele čínská směs a kde se to tu vzalo, kuchařka mi začala ochotně vysvětlovat, že to asi provozní dala na jednu kartu s něčím, co mělo stejnou nákupní cenu. Takže to možná bude vedené jako mražený hrášek (což by ještě bylo aspoň v jedné skupině potravin), nebo jako košťata. Kdo ví.

    To předražený kafe je normální nescafe.

    Kuchařka dělala čínu a nasypala do ní celý koriandr. Nic proti ničemu, ale když se to rozkousne, tak je to teda dost hustá exploze chuti.

    Jo, a vypadá to, že na místo provozního byl zlanařen šéfkuchař z Marriottu nebo Clarionu nebo něčeho tohoto typu. Vypadá, jako že si najde vlastní zadek i bez mapy, což by pro začátek byl dost výrazný pokrok.

    Včera jsem pracovala od půl sedmé ráno asi do deseti.

    Jednou někoho zabiju za blbý otázky typu A proč mám mejt tu lednici. Protože to řikám, pyčo. A sere mě brigádník, i když ani nevím, proč.

    Zapsala jsem nás na hospodyvolikarla.cz a asi zítra dám na nástěnku plakátek. Třeba toho přidrzlého recepčního jebne.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ALONSY: Blafala o tom že měla (rozuměj pronájem vesnické diskotéky spolu s dalšíma pěti lidma jimž dělala bílého koně) hospodu od 18ti...... O jakymkoliv provozu vlastě čehokoliv věděla naprostý kulový... :))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ALONSY: Nene, Blowjob is better than no job měla majitelka restaurace U Rytíře v Liberci.
    IF_
    IF_ --- ---
    ALONSY: To jsem si nevsimla:) Ale kuriozni bylo,jak tam meli porad narvano.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    IF_: Přes dvacet jí nebylo, myslím, že tam věk i říkala.
    Rozhodně to je jeden z nejhroznějších dílů, fakt to nechápu (je to ten, co má majitelka na tričku blowjob better than no job?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam